MENU

Måned

Nye puljer på nettet mandag

Hvilke hold skal vi møde i foråret? Svaret bliver for manges vedkommende givet på mandag den 1. december, hvor en lang række puljer og kampprogrammer offentliggøres her på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Thorup og Skarbalius kickstarter 2015

DBU Jylland indleder det nye år med et trænerseminar den 10. januar, hvor du kan få inspiration til den kommende sæsons træning af U21-landstræner Jess Thorup og Viborg FF’s Auri Skarbalius.

Læs nyheden

Region 3: Nyt blod i bestyrelsen

Claus Warming fra Kolding blev på torsdagens årsmøde i Brædstrup nyvalgt til Region 3's bestyrelse som afløser for Preben Nielsen fra Hedensted. Derudover var der genvalg til regionsformand Lars Olesen og bestyrelsesmedlem Bent Villumsen.

Læs nyheden

Region 3: Lystrup IF er årets fodboldklub

Det kommende år kan Lystrup IF bryste sig af at være årets fodboldklub i DBU Jylland Region 3. Torsdag aften blev klubben hædret på Pejsegaarden i Brædstrup.

Læs nyheden

Region 3: Pris til flittig Them-ildsjæl

Ole Mikkelsen fra Them GF blev torsdag hædret med Jyske Banks Gør en forskel-pris, for sit store initiativ i den østjyske klub.

Læs nyheden

Region 3: God debat i Brædstrup

Forslagene om bl.a. årgangsopdeling og ungdomsstrukturen i drenge-rækkerne blev genstand for flere gode debatindlæg på Region 3's årsmøde i Brædstrup, hvor fodboldledere fra knap 80 fodboldklubber var samlet onsdag aften.

Læs nyheden

Region 1: Kristian afløser Christian

Kristian Nørgaard Thomsen blev på DBU Jylland Region 1’s årsmøde i Aalborg onsdag aften valgt som ny formand for de nordjyske fodboldklubber. Den tidligere regionsformand, Christian Fynsk, fortsætter som ordinært bestyrelsesmedlem.

Læs nyheden

Region 1: Stille aften i Aalborg

Årets forslagspakke kunne ikke rigtig tænde op under debatten på DBU Jylland Region 1's årsmøde i Aalborg onsdag aften. De nordjyske klubber sagde nej til nedlæggelse af U16 Drenge-rækken og ja til større fleksibilitet i spilleformen i de laveste ungdomsrækker.

Læs nyheden

Region 1: Jetsmark Årets Fodboldklub

Jetsmark IF blev på DBU Jylland Region 1's årsmøde i Aalborg hædret med titlen som regionens fodboldklub i 2014. Dermed er klubben også med i kapløbet om at blive Årets Fodboldklub i Danmark.

Læs nyheden

Region 1: Hæder til ildsjæl fra IF Skjold

Lars Lykke Nielsen er en værdifuld ildsjæl for sin klub, IF Skjold Sæby, og det indbragte ham onsdag aften Jyske Banks ”Gør en forskel-pris 2014”. Hæderen blev overrakt på DBU Jylland Region 1’s årsmøde i Aalborg.

Læs nyheden

Log ind