Thorup og Skarbalius kickstarter 2015

DBU Jylland indleder det nye år med et trænerseminar den 10. januar, hvor du kan få inspiration til den kommende sæsons træning af U21-landstræner Jess Thorup og Viborg FF’s Auri Skarbalius.


Jess Thorup, U21-landstræner, og Auri Skarbalius, Viborg FF, er oplægsholdere på trænerseminaret i Vildbjerg. Fotos: fodboldbilleder.dk.

Lørdag den 10. januar 2015 kickstarter DBU Jylland forårssæsonen for alle ungdoms- og seniortrænere. Det foregår i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter.

På programmet er Auri Skarbalius, nuværende cheftræner i Viborg FF og tidligere træner i både HB Køge og Brøndby IF, og den danske U21-landstræner Jess Thorup, som netop nu har stor succes med kvalifikation til U21 EM i Prag i 2015.

Oplæg og praktiske øvelser på banen

Auri Skarbalius vil tage fat i et emne, som fylder en del i diskussionerne i fodboldkredse lige nu. Han vil give sit bud på forskellige modtræk over for hold, der baserer deres spil på at være boldbesiddende – måske mest identificeret ved FC Barcelona og den spanske spillestil.

Jess Thorup vil sætte fokus på, hvornår og hvordan man kommer videre fra det opbyggende spil til den reelle afslutning – og forhåbentlig scoring. Begge oplægsholdere vil følge teorien op med konkrete øvelser på træningsbanen.

Program
Kl. 08.30
Velkomst og morgenmad
Kl. 09.00
Velkomst
Kl. 09.05
Auri Skarbalius: Modtræk mod boldbesiddende hold
Kl. 12.00
Frokost
Kl. 13.00
Jess Thorup: Overgang fra opbygningsspil til afslutningsspil
Kl. 16.00
Tak for i dag
Ret til ændringer forbeholdes.

Tilmeld dig senest den 4. januar

Der er tilmeldingsfrist til trænerseminaret søndag den 4. januar 2015.

Tilmeld dig her. 

Prisen for at deltage er 695 kr. pr. person inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe.

Kontakt os

Har du spørgsmål til trænerseminaret, er du meget velkommen til at kontakte klubrådgiver Klaus Gertsen på mail klgr@dbu.dk eller telefon 2465 9515.

Log ind