Region 3: Lystrup IF er årets fodboldklub

Det kommende år kan Lystrup IF bryste sig af at være årets fodboldklub i DBU Jylland Region 3. Torsdag aften blev klubben hædret på Pejsegaarden i Brædstrup.



Glade ledere fra Lystrup IF modtog pokal, banner og et net med bolde, som synligt bevis på at være årets fodboldklub i DBU Jylland Region 3. Foto: Martin Weibel
Havde Lystrup IF været en elev i en folkeskoleklasse, ville den østjyske fodboldklub højst sandsynligt have fået prædikatet ”stræber”.

Ikke alene har klubben et særligt hold for unge med ADHD eller ASF, de har også fået en spritny multibane, har en særlig støtteforening, som hjælper klubbens børne- og ungdomshold og meget, meget mere.

Det er blot nogle af årsagerne til at klubben torsdag aften blev hædret som årets fodboldklub i DBU Jylland Region 3 ved regionens årsmøde på Hotel Pejsegaarden i Brædstrup.

60 medlemmer med handicap

Lystrup IF er, udover at være medlem af DBU Jylland, også medlem i Dansk Handicap Idrætsforbund, og klubben har cirka 60 medlemmer med forskellige handicaps.

- De er en del af klubben og det er både de - og vi - rigtig glade for, sagde en synligt stolt formand for for Lystrup IF, Kim Mølgaard, ved overrækkelsen, 

Udover at gøre en indsats for handicappede fodboldspillere, kan klubben prale af at spille med i landets bedste futsal-række, ligesom de har oprettet et velfungerende forum for trænere og ledere, hvilket ikke mindst klubbens nystartede frivillige har glæde af.

Endelig har klubben været mangeårig arrangør af DBU Pigeraketten ligesom de kan skrive ”DBU Fair Play klub” på det imponerende CV.

Måske Årets fodboldklub i Danmark

Med titlen som Årets fodboldklub i Region 3 er Lystrup IF samtidigt med i kapløbet om at blive Årets fodboldklub i Danmark.

Kandidaterne til denne pris er de fire regionale vindere i Jylland samt de fem vindere fra de øvrige lokalunioner i dansk fodbold, og den endelige vinder bliver udpeget ved Dansk Fodbold Award den 23. marts 2015.


Log ind