MENU

Måned

Få tilskud til færgebilletterne

Igen i 2014 yder DBU Jylland tilskud til rejser foretaget af ungdomshold til og fra turneringskampe på Samsø, Fanø og Læsø. Du kan søge om tilskuddet her på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Inaktiv vinterpause giver kondismæk

Det kan koste måneders hård træning at finde tilbage til topformen, hvis du er inaktiv i vinterpausen, fortæller en af Danmarks største kapaciteter på området. Men en mindre indsats kan give dig et forspring til den nye sæson.

Læs nyheden

165 trænere samlede inspiration

Lene Terp, Kolding Q, Jesper Fredberg, AGF, Niels Frederiksen, Esbjerg fB og U-16 landstræner Per Holm. Det var nogle af inspirationskilderne, da 165 trænere fra alle egne af Danmark i weekenden deltog i Store Trænertræf.

Læs nyheden

Web-tv: Fodbold og skoler i samarbejde

Brønderslev IF leverer instruktører til kommunens nye fodboldlinje, der er udsprunget af skolereformen. Se og hør hvordan fodboldklubben aktivt arbejder med skolerne i håbet om, at eleverne bliver endnu mere vilde med fodbold.

Læs nyheden

Ord og fagter skyld i flest røde kort

Glem alt om benspænd og nødbremser. Det er upassende sprog og fagter, som sender flest seriespillere i bad før tid. Formanden for DBU Jyllands disciplinærudvalg er yderst overrasket over tallene.

Læs nyheden

59-årig afværgede Serie 3-nedrykning

Horsens fS lå til nedrykning i Serie 3. Men så trådte en 59-årig målmand til og klarede paragrafferne. – Jeg stiller mig, hvor bolden kommer – så er jeg også fri for at kaste mig, fortæller den rutinerede ankermand.

Læs nyheden

Ærkerivaler hjalp i historisk tæt pulje

I en historisk tæt pulje i Serie 3 sluttede fire hold med samme pointantal i toppen. Thyborøn IF trak det længste strå – med hjælp fra en gammel ærkerival.

Læs nyheden

Her er forslagene til årsmøderne

Hvordan skal turneringsstrukturen for U13, U14 og U15 Drenge se ud i fremtiden? Skal U17 Drenge igen være en to-årig årgang? Spørgsmålene indgår i de 11 forslag, som de jyske klubber skal forholde sig til på de regionale årsmøder i november. Se samtlige forslag her.

Læs nyheden

Log ind