MENU

Måned

Jysk Fodbold: Nu som E-magasin

Jysk Fodbold er netop lanceret som E-magasin, hvilket sikrer dig en større og bedre læseoplevelse. Du nu kan hente fodboldmagasinet gratis på din tablet og smartphone. Det fysiske blad udkommer fortsat.

Læs nyheden

Kom bag kulisserne i Mainz 05

Kasper Hjulmann har høstet stor succes som Mainz 05-træner efter han blev ansat i sommers. Nu kan du komme med DBU Jylland på studietur i bundesligaklubben

Læs nyheden

Kend dig selv - og forstå andre

Deltag i kurset, som gennem indsigt i persontyper og adfærd vil hjælpe dig til at kommunikere bedre med dine omgivelser – både i klubben og i andre sociale sammenhænge.

Læs nyheden

Send forårsønsker til DBU Jylland nu

Hvornår skal jeres hold spille hjemmekampene i foråret og har I særlige geografiske ønsker til den kommende pulje? 17. november er frist for indsendelse af særlige ønsker til DBU Jylland.

Læs nyheden

Førstehjælpskurser revet væk

De 15 eftertragtede førstehjælpskurser, som DBU Jylland udbyder for 2015, er allerede revet væk. Der er lukket for bestilling.

Læs nyheden

Web-tv: Ti mål i vild finale

Det var Aarhus mod Aalborg, da FC Drengene United og FC Dansom tørnede sammen i finalen DBU Jyllands Pokalturnering. Alligevel var det Fredericia-drenge, som tog pokalen med hjem efter kampen, som bød på hele ti mål.

Læs nyheden

Centerleder søges til fodboldcenter

Har du en god dag, når du har været med til at give kunder en god oplevelse, og trives du i et idrætsfagligt miljø, hvor du møder passionerede fodboldspillere hver dag, så kan det være det er dig der skal være vores nye centerleder på DBU Jyllands fodboldcenter.

Læs nyheden

Hvem er på valg i regionerne?

Enkelte fodboldledere stopper, nogle er klar til at overtage de tomme pladser, og andre igen er villige til genvalg. Her kan du se, hvem der er på valg til DBU Jyllands regionsbestyrelser på de regionale årsmøder i november.

Læs nyheden

Styrk dine evner som leder og træner

Vil du være med i et attraktivt og personligt udviklingsforløb for trænere med fokus på at styrke dine lederkompetencer? Så se mere om ’Træneren som leder’ her.

Læs nyheden

Førstehjælpskursus til din klub

DBU Jylland åbner igen for bestilling af de eftertragtede førstehjælpskurser. Der er 15 kurser efter først til mølle-princippet.

Læs nyheden

Log ind