MENU

Send forårsønsker til DBU Jylland nu

Hvornår skal jeres hold spille hjemmekampene i foråret og har I særlige geografiske ønsker til den kommende pulje? 17. november er frist for indsendelse af særlige ønsker til DBU Jylland.Vil din klub spille hjemmekampene på et bestemt klokkeslet? Så skriv til DBU Jylland. Foto: DBU Jylland
DBU Jylland vil gå langt for at tilgodese de klubbernes særlige ønsker, når turneringen bliver strikket sammen.

Derfor har du som klubleder endnu engang mulighed for at informere DBU Jylland Turneringer om eventuelle præferencer til forårets turnering.

Du har frem til den 17. november til at indsende dine ønsker.

Særlige ønsker kan ofte tilgodeses

- Vi oplever tit, at klubber ønsker at have hjemmekampe i en bestemt uge f.eks. af hensyn til en byfest. Eller det kan være to hold i klubben, der gerne vil have kampe i forlængelse af hinanden på hejmmebane, forklarer Inge Lund-Nielsen fra DBU Jylland Turneringer.

- En gang imellem får vi også henvendelser fra klubber, der gerne vil prøve nogle andre muligheder geografisk i forhold til puljeinddelingen, fortsætter hun.

Og hvis bare fristen den 17. november overholdes, så har turneringsafdelingen ofte mulighed for at tilgodese ønskerne. Indsend ønskerne på mail info@dbujylland.dk.

Kalendergave til mange hold

En lang række hold kan allerede se frem til at få offentliggjort deres pulje den 1. december, mens andre må vente til 1. marts 2015.

De rækker, hvor der bliver offentliggjort puljer 1. december er følgende:

Offentliggørelse af puljeinddelinger og kampprogram samt redigering af tidspunkter i følgende rækker:

Herrer: Jyllandsserien, Serie 1, Serie 2, Serie 3 og Serie 4

Kvinder: Kvinde serie Vest og Jyllandsserien

Drengeungdom: U19 2. division, U19 Vest, U17 2. division, U17 Vest, U16 Elite, U16 M1, U15 Elite, U15 M1, U15 M2, U14 Vest1, U14 Vest2, U13 M1 og U13 M2

Pigeungdom: U19 Piger Vest, U17 Vest, U15 Vest, U14 M og U13 M

Læs mere 

Du kan finde flere vigtige datoer til DBU Jyllands turneringer her.Log ind