MENU

Måned

Er din træner noget helt særligt?

Synes du, at din, eller dit barns, træner er helt fantastisk? Så besøg DBU Jyllands Facebook-side, og fortæl os, hvorfor. Der er en flot pokal på højkant.

Læs nyheden

Ekstra kvinderække fra efteråret

For at sikre flere jævnbyrdige kampe bliver der fra efteråret 2014 indført et ekstra niveau i kvinderækkerne.

Læs nyheden

Bestyrelsespost forbliver ledig

Der udpeges ikke et midlertidig bestyrelsesmedlem i DBU Jylland som afløser for Mette Nielsen, som valgte at trække sig efter eget ønske i sidste uge. I stedet igangsættes en grundig rekrutteringsproces af en kommende kandidat til delegeretmødet i januar 2015.

Læs nyheden

Skyd foråret i gang med lovlige spillere

Det er vigtigt at have orden i papirerne, når det drejer sig om tilgang af nye spillere. Uorden kan nemlig i værste fald medføre protestsager og pointtab.

Læs nyheden

Nordjyder udfylder flittigt nye holdkort

I DBU Jyllands træningsturneringer har alle hold mulighed for at teste det nye digitale holdkort.

Læs nyheden

Seminar: Udvikl dine pigespillere

Et af DBU Jyllands tre pigeseminarer i marts og april er allerede udsolgt, mens der stadig er ledige pladser på de to øvrige seminarer, hvis du er hurtig.

Læs nyheden

Belgisk tema på fodboldcenteret

Belgisk fodbold er det gennemgående tema på to af de kommende måneders aktiviteter på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst: En inspirationsaften for trænere i begyndelsen af maj og en camp for børn og unge i uge 27.

Læs nyheden

Tidligere Premier League-spiller skal bombe i Serie 6

Han har tidligere spillet 143 kampe og scoret 22 mål i verdens bedste fodboldliga, Premier League. Nu skal den tidligere topspiller tørne ud for Serie 6-holdet Nørskovlund i foråret.

Læs nyheden

Bliv dommer på rekordtid

Mindre end to uger. Længere tid tager det ikke at blive fodbolddommer, når DBU Jylland blænder op for dommergrundkursus i Kjellerup fra den 1. april. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Læs nyheden

Slidte støvler tog Facebook-kegler

Signe Kallesøe Bruun løb med sejren i DBU Jyllands Facebook-konkurrence, Vis os dine fodboldstøvler, med et foto af sine slidte Nike-støvler. Dermed vandt hun et gavekort til Unisport.dk på 1500 kr.

Læs nyheden

Log ind