MENU

Nyheder

Web-tv: Tæt på slagsmål i Serie 4

I en træningskamp mellem Rye BK og ASA, udviklede kampen sig næsten til slåskamp. For Rye BK-spillerne var det første kamp med deres nye navn, efter Ry SK og Gl. Rye IF har slået pjalterne sammen på herresenior-siden. Se reportage fra kampen herunder.

Læs nyheden

Få træningskampe på Facebook

Mangler dit hold en træningsmodstander? Så kan du finde på en Facebook på Jysk Fodbolds spritnye træningskamps-forum til jyske breddetrænere.

Læs nyheden

Siger stop efter eget ønske

Bestyrelsesmedlem Mette Nielsen, Klejtrup, har efter eget ønske valgt at nedlægge sine poster i DBU Jylland med øjeblikkelig virkning.

Læs nyheden

Problemer med at finde sponsorer?

Hvis I har problemer med at finde sponsorer til klubben, er der nu hjælp på vej. På DBU Jyllands seminar, Flere sponsorer og kroner i klubkassen, bliver I guidet gennem alle sponsorarbejdets facetter.

Læs nyheden

Nemt program til børnetræningen

På DBU Jyllands ”Store Børnetrænerdag” i april kan du få et færdigbygget træningsprogram med hjem.

Læs nyheden

Web-tv: Kan man træne året rundt?

Som noget nyt har fodboldpiger i 10-12 års-alderen trænet udendørs året rundt. Cirka 20 friske piger er mødt op to gange om ugen for at træne i Tilst - og der er ingen fodboldmæthed at spore hos pigerne.

Læs nyheden

Her er forårets skøreste puljer

FC Gnu, Flamengo Garrinchas og Fodbawlers. Geografiske hensyn og Skæbnens gudinde har tilsammen skabt nogle helt særlige forårspuljer.

Læs nyheden

Nu er der sat strøm til forårets puljer

I dag er en mærkedag for alle hold i de laveste rækker i DBU Jyllands 9:9- og 11:11-rækker. Forårets puljer er nemlig blevet offentliggjort her på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Skab den næste Fellaini eller Hazard

Belgiske Guy Peeters er instruktør og oplægsholder på DBU Jyllands seminar ”Technique and body coordination”, som afholdes den 1. maj 2014.

Læs nyheden

Senior-debat: Tænk ud af boksen

Venskab, sammenhold, fleksibilitet, socialt netværk var nogle af de begreber, der gang på gang dukkede op, da Dagbladet Holstebro-Struer tirsdag aften havde inviteret til en debataften om ”Fodboldens fremtid i Nordvestjylland”.

Læs nyheden

Log ind