Skab den næste Fellaini eller Hazard

Belgiske Guy Peeters er instruktør og oplægsholder på DBU Jyllands seminar ”Technique and body coordination”, som afholdes den 1. maj 2014.

Har du også lagt mærke til de mange unge belgiske talenter, som snører støvlerne for storklubber rundt om i de europæiske ligaer? Bag belgiernes bemærkelsesværdige fremgang de seneste år ligger et klart og succesfuldt talentudviklingssystem.

- De to vigtigste emner i den belgiske fodboldkultur er udvikling og det at have det sjovt, siger Guy Peeters, som blandt andet er formand for den belgiske organisation Progress Sports, der arrangerer fodboldskoler, events og kurser for spillere og trænere i hele verden.

Guy Peeters har stor viden om talentudvikling fra sit hjemland, og på seminaret vil han give dig inspiration til din træning hentet fra den succesfulde belgiske fodboldkultur.


Belgiske Guy Peeters underviser spillere og trænere i hele verden med udgangspunkt i den belgiske fodboldkultur. Foto: Guy Peeters.

Fokus på spillerens position

Alle spillere er forskellige, og forskellige positioner på banen kræver forskellige tekniske færdigheder. På seminaret sætter Guy Peeters fokus på, hvordan man kan træne tekniske færdigheder og kropskoordination med udgangspunkt i den enkelte spillers position på banen.

- Når man tilpasser den tekniske træning til den enkelte spillers position på banen, får man en mere intensiv og specifik træning i forhold til, hvis man laver generel teknisk træning for alle spillere, siger Guy Peeters.

Belgisk fodbold i teori og praksis

Seminaret afholdes torsdag den 1. maj 2014 kl. 18-21 på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst, og seminaret henvender sig primært til trænere, som træner U15 og ældre ungdomsårgange. Seminaret vil bestå af både konkrete træningsøvelser og teori, og programmet ser således ud:

Kl. 18.00:           Praktiske træningsøvelser på banen
Kl. 19.00:           Teoretisk oplæg og feedback på de praktiske træningsøvelser
Kl. 20.45:           Spørgsmål og svar
Kl. 21.00:           Tak for i aften

Du skal være opmærksom på, at seminaret foregår på engelsk.

Tilmeld dig senest den 24. april

Du kan tilmelde dig seminaret med Guy Peeters her.

Der er tilmeldingsfrist torsdag den 24.april 2014. Prisen for deltagelse i seminaret er 350 kr. pr. person.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminaret, er du meget velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9954.



Af: Trine Gylling Jørgensen. Forsidefoto: fodboldbilleder.dk.

Log ind