MENU

Måned

Små baner giver sundere børn

Ny undersøgelse fra Center for Holdspil og Sundhed viser, at boldspil på små baner giver stor fysisk fremgang blandt børn i folkeskolen.

Læs nyheden

Seminar: Teenagere og spillestilstræning

”Spillestilstræning for teenagere – fra træning til kamp” er overskriften på tre seminarer, som DBU Jylland afholder i april og maj. Instruktørerne er tre kompetente ungdomstrænere fra FC Midtjylland, AaB og Esbjerg fB.

Læs nyheden

Bent Clausen ny næstformand i DBU

På DBU's repræsentantskabsmøde i Odense blev Bent Clausen, Haderslev, valgt som ny næstformand. En rolle som han vil varetage sideløbende med sin nuværende funktion som formand for DBU Jylland.

Læs nyheden

DBU Pokalen: Snart tilmeldingsfrist

Mandag den 10. marts er sidste frist for at melde dit hold til DBU Pokalen, hvor masser af fede oplevelser venter for de jyske seriehold.

Læs nyheden

Seniorfodboldens fremtid til debat

Hvordan ser fremtiden ud for seniorfodbolden? Det er hovedtemaet ved en debat i Holstebro tirsdag aften, hvor bl.a. formand for DBU Jyllands Seniorudvalg, Ole Ladefoged, sidder i panelet.

Læs nyheden

Nøglen til succes med dit kvindehold

Det er ved at være sidste chance, hvis du vil blive klogere på, hvordan du skaber et succesfuldt kvindehold. DBU Jylland afholder seminar lørdag den 15. marts, og blandt oplægsholderne er kvindelandstræner Nils Nielsen.

Læs nyheden

Log ind