MENU

DBU Pokalen: Snart tilmeldingsfrist

Mandag den 10. marts er sidste frist for at melde dit hold til DBU Pokalen, hvor masser af fede oplevelser venter for de jyske seriehold.


Der er tilmeldingsfrist til DBU Pokalen mandag den 10. marts. Foto: Henrik Bjerregrav.


DBU Pokalen er den korteste vej til pokalen, selv om den kan virke endda meget lang for de fleste seriehold. Pokalkampene mod hold fra andre rækker er til gengæld altid fyldt med spænding og intensitet – og ofte en lang række overraskelser. Kort sagt: Kampe man taler om i mange år fremover.

Hvert år er enkelte seriehold da også heldige med at støde ind i superligahold eller divisionshold. Sidste år var det Jyllandsserie-holdet Esbjerg IF92 som fik drømmelodtrækningen og mødte selveste Superliga-mandskabet Esbjerg fB. Hvem ved, måske bliver det jeres mandskab i år.

Du melder klubbens førstehold til på KlubOffice, og der er tilmeldingsfrist mandag den 10. marts. Tjek også DBU Pokalens side på Facebook, hvor der er masser af konkurrencer og gimmicks fra pokalkampene, som er med til at gøre jeres pokaleventyr endnu større.

Fælles lodtrækning

Ligesom sidste år vil der være fælles lodtrækning til første runde i alle DBU’s lokalunioner (blandt andet DBU Jylland). Det sker torsdag den 13. marts, og her vil Ekstra Bladet være på banen med livestreaming på eb.dk fra klokken 12.00.

Skal dit hold være at finde i bowlen, når der bliver trukket lod, så skal I have tilmeldt jer senest mandag den 10. marts via KlubOffice. De første kampe bliver spillet medio april.

Har du yderligere spørgsmål til DBU Pokalen, så kontakt Jacob Mauritsen på 8939 9959 eller på jaco@dbujylland.dk.

Læs også:

DBU Pokalen - hvor drømme bliver til virkelighed

Log ind