MENU

Måned

DBU styrker samarbejdet med kommunerne

DBU lancerer kommunestrategi for de kommende fire år i samarbejde med DIF. Strategien er et fælles udviklingsprojekt, der har til formål at styrke den lokale indsats overfor børn og unge, sundhed og sociale indsatser.

Læs nyheden

Sådan udvikler du dine pigespillere

Når DBU Jylland afholder pigeseminarer i marts og april, kan du få konkrete øvelser og redskaber til, hvordan du bedst muligt udvikler dine pigespillere - også de allerbedste.

Læs nyheden

Få succes med dit kvindehold

Kvindelandstræner Nils Nielsen er den ene af to oplægsholdere på DBU Jyllands kvindeseminar, som afholdes i Jetsmark lørdag den 15. marts.

Læs nyheden

Hvornår vil I spille kampene i foråret?

Nu er det tid for holdene i de laveste ungdomsrækker samt Serie 6 Herrer og Serie 2 Kvinder at afgive særlige ønsker til forårssæsonen.

Læs nyheden

Klubrådgivere rykker grænserne

Klubrådgiverne er nu ikke længere fordelt efter regioner, og samtidig har DBU Jylland ansat to nye klubrådgivere. Her kan du se, hvem din klubrådgiver er.

Læs nyheden

Drop de lange løbeture i opstarten

Det er en gammeldags opfattelse, at lange løbeture i træningsopstarten er vejen frem til at komme i god form. Det fortæller SønderjyskE’s fysiske træner, Janus Blond.

Læs nyheden

Søges: frivillige til dommerområdet

Brænder du for at præge den fremtidige udvikling af dommerfunktionen? DBU Jylland efterlyser personer til at styrke og løfte dette vigtige område.

Læs nyheden

Enighed om dommerstruktur

Den nedsatte dommer-samarbejdsgruppe har afsluttet sit arbejde omkring en ny dommerstruktur i Jylland. En struktur som bl.a. indebærer en opdeling af Jylland i fem dommerområder.

Læs nyheden

Ny påsætter til sydvestjyderne

Jan Block stopper som dommerpåsætter i det sydvestjyske dommerområde, og Elin Søbye Weber, som i forvejen påsætter dommere i Vejle og på Djursland, tager over.

Læs nyheden

Er du klar til sæsonstart?

Du kan stadig nå at tilmelde dig et af de tre seminarer med fysisk træner Ashley Tootle. Det første seminar afholdes i Aalborg den 22. januar.

Læs nyheden

Log ind