MENU

Ny påsætter til sydvestjyderne

Jan Block stopper som dommerpåsætter i det sydvestjyske dommerområde, og Elin Søbye Weber, som i forvejen påsætter dommere i Vejle og på Djursland, tager over.Elin Weber Søbye er ny dommerpåsætter i Sydvestjysk dommerområde. Foto: Jacob Lorentzen


De 171 aktive dommere i det sydvestjyske dommerområde vil fremover blive sendt ud til fodboldkampene i området af en ny dommerpåsætter.

Fra 15. januar overtager Elin Weber Søbye således stafetten fra den hidtidige dommerpåsætter, Jan Block, som i stedet har valgt at hellige sig trænergerningen.

Med overtagelsen af det sydvestjyske dommerområde er Elin Weber Søbye oppe på et vaskeægte påsætter-hattrick. I forvejen påsætter hun således både dommere i Vejle- og Djurslandområdet.

Kendt DBU Jylland-ansigt

Elin Weber Søbye er et kendt ansigt i DBU Jylland-regi. Udover at være dommerpåsætter, er hun også kontorleder i DBU Jylland Region 3.

Det er derfor en erfaren dommerpåsætter med cirka 15 år på bagen, der er blevet tilknyttet det sydvestjyske. Og hun får brug for rutinen. På en enkelt weekend kommer hun således til at påsætte dommere til omkring 100 kampe i Sydvestjysk dommerområde alene. *

Og som en ekstra bonus har hun lokalt kendskab.

- Selv om jeg bor lidt længere mod nordøst i Givskud er jeg godt kendt i området, for jeg er født i Ribe, siger hun med et smil på læben.

Udover det overordnede ansvar for påsætning af alle DBU Jyllands kampe, har hun også ansvar for medlemsklubbernes arrangerede kampe, stævner og cups i det sydvestjyske område.

Kontakt

Du kan kontakte Elin Weber Søbye på sydvestjyskdommer@dbujylland.dk eller mobil: 4028 3757.

Log ind