Region 3: Pris til flittig Them-ildsjæl

Ole Mikkelsen fra Them GF blev torsdag hædret med Jyske Banks Gør en forskel-pris, for sit store initiativ i den østjyske klub.



Ole Mikkelsen (i midten, red.) fik overrakt Jyske Banks Gør en forskel-pris, af Lars Olesen, DBU Jylland og Linette Trekær, Jyske Bank. Foto: Martin Weibel
Ole Mikkelsens rejse som frivillig startede, da hans søn startede med at spille fodbold i Them GF, syd for Silkeborg.

Til at starte med, var han træner for sin søns Jyske 3-bold-hold, hvor han lynhurtigt fik sammensat et godt trænerteam til den pågældende årgang.

Sidenhen har han udvidet sin frivilligheds-portefølje, hvor han blandt andet har været direkte årsag til, at Them GF hele tre gange har været vært ved et Jyske 3-bold Storstævne.

Torsdag aften blev han hædret for sin store indsats ved DBU Jylland Region 3's årsmøde i Brædstrup, hvor han modtog Jyske Banks Gør en forskel-pris.

Frontfigur i DBU-aktiviteter

Gør en forskel-prisen gik blandt andet til Ole Mikkelsen, da han, sideløbende med at svinge dirigentstokken på sønnens hold, også har været primus motor på en række DBU-aktiviteter, understregede DBU Jylland Region 3-formand, Lars Olesen i forbindelse med overrækkelsen.

- Ole har blandt andet været med til at få ”Kom ud af Pomfritten” og DBU’s Fodboldskole til Them GF, sagde Lars Olesen, inden en taknemmelig - og ydmyg - Ole Mikkelsen fik ordet:

- Jeg vil gerne sige tak for prisen, selv om jeg er sikker på, at det ligeså godt kunne være mange af jer andre, som kunne stå her, sagde han og understregede, at han får en masse glæde tilbage som betaling for sit store engagement. 

Har synliggjort byen

Der er ingen tvivl om, at man i Them GF er glad for at have den 42-årige ildsjæl i folden, og i sin indstilling skrev man blandt andet:

- Ole er en Them-leder, der har gjort en klar forskel i vores klub for især børnemedlemmerne og trænerteamet omkring disse, og også synliggjort klubben i Silkeborg-området.

Med hæderen følger et beløb på 2000 kr.

Log ind