MENU

Måned

Holdkort skal udfyldes hele vejen

Digitale holdkort skal naturligvis også udfyldes til de afsluttende kampe for U13 og opefter. Det gælder også kampe om JM og regionsfinaler. Se guide og regler her.

Læs nyheden

Sæsonafslutning: Se de tætteste seriepuljer

Tæt, tættere, tættest. Sæsonen nærmer sig sin afslutning for de jyske serieklubber. Men der er stadig en masse af spille for i en række af puljerne. Vi har fundet de fem tætteste.

Læs nyheden

Flere seriehold redder livet

En række jyske seriehold får en hjælpende hånd fra hold længere oppe i rækkerne. Det skyldes både resultater højere oppe i rækkerne og udtrækninger. Få overblikket her.

Læs nyheden

Dedikerede sejren til ulykkesramt kammerat

De traditionelle blå trøjer var skiftet ud med hvide trøjer med personlige hilsener rettet mod en kammerat, der risikerer at blive lam efter ulykke i springhal

Læs nyheden

Fornyet håb for flere kvindehold

Team Viborg har været nødt til at trække et hold i kvindernes 1. division, og det kan nu give en håndsrækning til hold længere nede i rækkerne

Læs nyheden

Oprykningshåbet lever blandt de bedste toere

Drømmen om Serie 4 eller 5 holdes stadig i live i en række serieklubber, som lægger sig ind i regnskabet blandt Jyllands bedste toere.

Læs nyheden

Udvalgte hold til U16 Piger Liga 1 og U19 Drenge Liga 1

DBU Jylland har udvalgt de 48 ungdomshold, der skal spille U16 Piger Liga 1 og U19 Drenge Liga 1 til efteråret. For pigerne gælder det 16 hold og for drengene 32.

Læs nyheden

Taler I om fairplay i din klub?

DBU Fyns og DBU Jyllands fairplay-udvalg har udviklet 14 små kort med tankevækkende fairplay-spørgsmål. Idéen er at italesætte de dilemmaer, som man kan støde på som klubperson.

Læs nyheden

DBU Jylland lukket fredag

Fredag den 9. juni er DBU Jyllands administrative medarbejdere og klubrådgivere samlet til et fælles personale-arrangement. Derfor holder vores kontorer ekstraordinært lukket, dog med et par enkelte undtagelser.

Læs nyheden

10.000 kroner på højkant i Serie 2

I Frederikshavn har den lokale Serie 2-pulje i år været med ekstra kolorit. Hele fem hold fra puljen er fra Frederikshavn og omegn, og derfor har Nordjyske Bank og Kanal Frederikshavn givet holdene endnu mere at spille om.

Læs nyheden

Log ind