MENU

Måned

- Det er ikke ukompliceret at være børnetræner

C-licensen er DBU’s uddannelse til børne- og ungdomstrænere, og den er med til at give trænerne ben at stå på, når de skal give et hold den bedst mulige fodboldoplevelse.

Læs nyheden

Nordjysk klub på vild sejrsmarch

Skovsgaard Boldklub har gjort rent bord med lutter sejre i både Serie 4 og Serie 5. Samlet er alle 24 kampe vundet med en målscore på præcis plus 100.

Læs nyheden

Mindeord om Ejgil Jensen

En af fodboldens helt store ledere, Ejgil Jensen, er død, 89 år. Han satte store aftryk på udviklingen af dansk fodbold og havde også en finger med i spillet, da DBU Jyllands regionale struktur blev født. Læs mindeordene fra DBU Jyllands formand her.

Læs nyheden

Løft den jyske pokal

DBU Jyllands pokalturnering er en mulighed for at spille mod Jyllands bedste hold i årgangen, og der er stadig mulighed for at tilmelde sig.

Læs nyheden

Her er de bedste toere

Pointregnskabet blandt de bedste toere er afgjort, og derfor har en række klubber sikret sig oprykning på trods af en andenplads.

Læs nyheden

”Kæmp for hver eneste fodboldklub!”

Samarbejde eller ikke-samarbejde? Nogle klubber finder sammen af nød, andre gange på grund af sportslige ambitioner. Her kan du finde DBU Jyllands overordnede anbefalinger omkring temaet.

Læs nyheden

Brug klubforum for trænerjobs

Via KlubOffice kan klubber søge trænere. Jobopslagene vises på www.dbujylland.dk, hvor interesserede trænere kan læse dem. Som træner kan du også opslå dit CV og komme på listen, som klubberne kan søge fra.

Læs nyheden

Fodbold på pigernes præmisser

Når teenageårene rammer, kommer fodbolden somme tider i anden eller tredje række. Det giver udfordringer for klubberne, men i FC Silkeborg har man valgt at acceptere hierarkiet – med gode resultater.

Læs nyheden

Brasiliansk målmandskursus udskudt

Målmandskurset med Leandro Fioretti og Karsten Sejerup udskydes med en uge, så der er stadig mulighed for at tilmelde sig.

Læs nyheden

Se svarene på de mest stillede spørgsmål netop nu

Hvilke rækker bliver automatisk overført til efteråret, og hvordan er reglerne omkring overflytning af spillere. Se de hyppigst stillede spørgsmål netop nu - og ikke mindst svarerne.

Læs nyheden

Log ind