Brasiliansk målmandskursus udskudt

Målmandskurset med Leandro Fioretti og Karsten Sejerup udskydes med en uge, så der er stadig mulighed for at tilmelde sig.


Leandro Fioretti er tidligere professionel målmand og målmandstræner, og han vil på kurset give et indblik i den stil, der kendetegner den brasilianske målmand.


Hvis din målmand skal lære at stå på mål som en brasilianer, har du stadig mulighed for at tilmelde jer et målmandskursus med fokus på koordination og footwork. Kurset var programsat til d. 13. juni, men grundet forhindringer er det nu udskudt med en uge til d. 20. juni. Dermed bliver tilmeldingsfristen også rykket, så den nu hedder d. 16. juni.

Underviserne er tidligere talentchef i EfB Karsten Sejerup og den brasilianske målmand Leandro Fioretti, der udover at være DBU instruktør og B&U Konsulent også har været målmandstræner i FC Midtjylland og EfB samt professionel målmand i Brasilien og USA. Sammen vil de give et kursus i koordination og målmandstræning. Indholdet er som følger:

Brasiliansk målmandstræning – koordination, samt footwork

v/ Leandro Fioretti og Karsten Sejerup

  • Se den brasilianske tilgang til målmandsspillet – især den del af målmandsspillet, hvor målmanden er både målmand og markspiller/medspiller, samt brasilianske reaktionsøvelser.
  • Koordinationstræning med bold.

Indhold:

To timers træning, samt afsluttende teori og spørgsmål.

  • Opvarmning med hele kroppen som udgangspunkt
  • Målmandstræning v/ hjælp af spillerne
  • Koordination/løbe/spring/styrke aldersbestemt
  • Målmandstræning – stationer
  • Footwork – fodboldfærdigheder

Kurset henvender sig til målmandstrænere, årgangstrænere i aldersgruppen U12 – U19.

Der vil være mulighed for at tage ungdomsmålmænd med til kurset. Målmændene skal fungere som medier.

Der udleveres beskrivelser af alle viste øvelser.

Praktisk info

Kurset finder sted d. 13. juni klokken 18.00 – 21.00 på Esbjerg IF 92’s anlæg. Adressen er Sportsvej 15, 6705 Esbjerg Ø.

Prisen er 350,- kroner og deadline for tilmelding er d. 6. juni.

Du kan tilmelde dig her.

Log ind