MENU

Måned

Sæsonafslutning hårdt ramt af uvejr

Mellem 50 og 100 jyske fodboldkampe blev tirsdag aften afbrudt eller slet ikke gennemført på grund af det voldsomme vejr. DBU Jylland er nu i gang med at vurdere hver enkelt sag, og afbrydelserne kan give klubberne udfordringer på grund af den snarlige turneringsafslutning.

Læs nyheden

Lucas Andersen er formand i nordjysk breddeklub

Lucas Andersen er professionel fodboldspiller og en af de helt store profiler på det danske U21-landshold. Og så er han også formand i aalborgensiske Nordens Paris FC. Vi var med, da han besøgte klubben - og selv trænede med klubbens Serie 4-hold.

Læs nyheden

Tjæreborg IF knuser efterskole-problemet

I Esbjerg-forstaden, Tjæreborg IF, har man succes med at få klubbens efterskoledrenge til at spille hjemme i klubben. Både under og efter opholdet på efterskole.

Læs nyheden

Flere rokeringer blandt de bedste toere

Hvis førstepladsen i puljen glipper, er der håb blandt serieholdene. De bedste toere i de laveste serier kommer med op. Her kan du se det opdaterede regnskab.

Læs nyheden

Jyllands dårligste fodboldklub er også den hyggeligste

Med et Serie 6-hold, som lukker ti mål ind i gennemsnit, og en flok 7-mands C-række-kvinder, som ikke har vundet en reel kamp i to år, er Skæve IF indehaver af Jyllands dårligste fodboldhold. Men klubben er populær hos modstanderne af en helt anden grund.

Læs nyheden

En tur i raketten i skoletiden

I Sdr. Omme fik 100 piger fra den lokale skole lov til at deltage i pigeraketten, og de hyggede sig

Læs nyheden

Frivillige bygger ny tribune til serieklub

Et frivilligkorps på 20 personer i alderen 18-80 år har knoklet med at bygge en ny tribune fra november til april i fodboldklubben Karup/Kølvrå 07. Arbejdsindsatsen har været mindst 250.000 kroner værd. Kom med rundt på tribunen i videoen herunder.

Læs nyheden

Syv første pokalvindere fundet

I disse dage bliver der kæmpet indædt om titlerne i DBU Jyllands Pokalturnering for ungdomshold. Foreløbig er syv mesterskabet placeret – bl.a. efter meget tætte og nervepirrende opgør i U14- og U17 Drenge-finalerne.

Læs nyheden

Ny kunstgræsbane med hjælp fra medlemmerne

I Hjortshøj-Egå Idrætsforening har man netop taget første spadestik til en ny kunstgræsbane. Finansieringen er kommet med stor hjælp fra medlemmerne.

Læs nyheden

Børnefodbold og solskin giver succes

Årets andet Jyske 3-bold storstævne Kr. Himmelfartsdag hos Stautrup IF blev en solbeskinnet succes. Tilmeld dig det næste gratis børnestævne i Kolding 10. juni eller i Skovlund 11. juni - frist for tilmelding er søndag den 4. juni.

Læs nyheden

Log ind