MENU

Måned

Holdkort: Få tips og tricks af kollegerne

Vil du gerne undgå dumme bøder i din klub for at misse udfyldelsen af holdkort, så få et par tips af et par rutinerede klubledere lige her.

Læs nyheden

De jyske baner er klar til bold

Det til tider høje tekniske niveau i de jyske serier kræver gode baner. Vi har derfor taget en snak med en række jyske kommuner om niveauet på banerne forud for sæsonstart.

Læs nyheden

Huspriserne stiger hvis landsbyen har en fodboldklub

Har din by en velfungerende fodboldklub, så kan det både aflæses på salgspris og liggetid, når du sælger dit hus. Sådan lyder det fra en vestjysk ejendomsmægler, som får opbakning i sin påstand fra en landsbyforsker.

Læs nyheden

Dommer: Så gav han en krammer

Vi har spurgt tre af de jyske fodbolddommer, hvad deres bedste oplevelse på banen har været. Læs de tre gode anekdoter her.

Læs nyheden

Dynamitpulje i Viborg

Seks ud af otte hold i den lokale Serie 2-pulje er viborgensiske, og derfor har klubberne i samarbejde med Viborg Stifts Folkeblad genoplivet den lokale dynamit-pulje for at give seriefodbolden ekstra liv.

Læs nyheden

Få unikt indblik i dommerens verden

Fodboldmagasinet, Jysk Fodbold, udkommer i disse dage i fire eksemplarer til alle jyske fodboldklubber. Denne gang har magasinet et fyldestgørende tema om dommere, samt naturligvis en stribe aktuelle klubhistorier.

Læs nyheden

Holdkort: Udfyld det før kampstart

Reglen er klar: Holdkort skal udfyldes inden kampstart. Bliv klogere på et par af konsekvenserne, hvis det ikke er udfyldt.

Læs nyheden

Ekspert: Landsbyer vinder stort på fodboldklubberne

Den lokale fodboldklub har meget stor betydning for, hvor velfungerende en landsby er. Fodboldklubberne skaber tillid og sammenhængskraft, lyder det fra en professor fra Aarhus Universitet.

Læs nyheden

Hold de ældste drenge i spil

Hvordan skal fremtidens turnering se ud for de ældste drengerækker? DBU Jyllands Ungdomsudvalg inviterer til fire dialogmøder om ungdomsfodbolden for U16, U17 og U19 Drenge.

Læs nyheden

7 ting du skal være fodboldspiller for at værdsætte

Støvregn, lunken øl og skinger fællessang. Her er syv ting, som du skal være fodboldspiller for at holde af.

Læs nyheden

Log ind