MENU

Måned

Hvem er Jyllands bedste frivillige?

DBU Jylland uddeler hvert år priser til de frivillige ildsjæle, der gør en forskel i de jyske fodboldklubber. Har du en frivillig i din klub, der fortjener en pris, kan du indstille vedkommende her.

Læs nyheden

466 ungdomshold jagter succes i DBU Jyllands pokalturnering

Pokalfodbold er noget helt særligt. Det vil ikke færre end 466 ungdomshold opleve, når DBU Jyllands pokalturnering for alvor går i gang i denne uge.

Læs nyheden

U12-kamp endte 10-9

Houlbjerg/Laurbjerg IF scorede hele 10 mål mod Korsholm IF, da de to hold i sidste uge krydsede klinger i U12 Drenge B-rækken. Alligevel vandt de blot med et enkelt mål.

Læs nyheden

Pigeklubber skal dele erfaringerne

DBU Jylland Region 3 inviterer pigetrænere og ledere til møde om de gode erfaringer fra pigeklubberne. Det skal gøre både klubberne og DBU Jylland skarpere på, hvad de gode erfaringer er.

Læs nyheden

Lad ikke mørket overraske

Med ganske få klik på dbujylland.dk kan du hurtigt og nemt kan se, hvornår solen går ned en given dag forskellige steder i Jylland. Det gør det lettere at planlægge sine kampe, så de er færdigspillede, før mørket falder på.

Læs nyheden

Vejgaard-kvinder går nye veje

Vejgaard Boldspilklubs kvinder går helt nye veje i jagten på at styrke klubbens kvindeafdeling. Samtlige spillere i klubbens kvindeafdeling er nemlig også frivillige udvalgsmedlemmer. Hør om succesen i denne video.

Læs nyheden

Indkaldelse til regionale årsmøder

DBU Jyllands regionale årsmøder afvikles traditionen tro i den sidste halvdel af november. Her kan du læse, hvorfor det er vigtigt for din klub at deltage.

Læs nyheden

Video: Med Læsø til kamp på fastlandet

Der er visse udfordringer ved at være et ø-hold som Læsø, blandt andet skal kamptidspunkterne passe med færgen – som i øvrigt er halvanden time om at komme fra Læsø til Frederikshavn. Kom med Læsøs Serie 3-hold til sæsonpremieren på fastlandet.

Læs nyheden

Din klub skal være mere end et idrætstilbud

Som fodboldklub får man meget fællesskab forærende gennem sporten. Men det er ikke nok. Du skal investere yderligere i fællesskaberne for at vinde de unges gunst, lyder det fra ekspert.

Læs nyheden

Serie 5-hold kører Superliga-style

Når FC Glesborg løber på banen i Serie 5, så er det med musik, fadølsvogn og en formand, der helst vil kaldes direktør. Håndbold er byens foretrukne sportsgren, men nu rummer den også en fodboldklub med store armbevægelser.

Læs nyheden

Log ind