Børnefodbold og solskin giver succes

Årets andet Jyske 3-bold storstævne Kr. Himmelfartsdag hos Stautrup IF blev en solbeskinnet succes. Tilmeld dig det næste gratis børnestævne i Kolding 10. juni eller i Skovlund 11. juni - frist for tilmelding er søndag den 4. juni.

foto: Ivan Andersen
Smart bane-setup med bander er en af ingredienserne ved et Jyske 3-bold storstævne (foto: Ivan Andersen)
 


Over 400 børnehold har deltaget i årets første to Jyske 3-bold storstævner i hhv. Mejrup og Stautrup og tilbagemeldingerne er overvældende positive. Masser af sol, fodbold og sjove aktiviteter fulgt op af medaljer til alle - og så er det helt gratis!

Hos Staustrup IF, som var vært for knap 200 børnehold Kr. Himmelfartsdag, blev Jyske 3-bold oplevelsen en stor succes. Det er nemlig frivillige kræfter, som børnene og trænerne møder på spillestedet i det professionelle bane-setup.

- Det kræver megen forberedelse og en masse frivillige, for at det overhovedet kan lade sig gøre og ikke mindst blive en succes. Hvor er det fedt at være formand i en klub, hvor frivilligheden i den grad blomstrer og der støttes op omkring en så vigtig begivenhed for klubben - det er jeg virkelig glad og taknemmelig for, lyder det stolt fra Stautrup IF-fodboldformand, Peter Kaarup.

Masser af gratis aktiviteter for alle

Og så er det jo ikke kun børneholdene, som værtsklubberne tager imod - også forældre, søskende og alle andre interesserede fylder godt op til et Jyske 3-bold storstævne, som i høj grad også består af aktiviteter uden for banen.

Konkurrencer, hoppeborg, gratis kaffe og meget, meget andet bydes der på ved de populære stævner. Spørg f.eks. efter en konkurrencekupon i Kaffebaren, hvis du kunne tænke dig at vinde et Jyske 3-bold mål til baghaven.

Tilmeld dit hold til et gratis stævne nær dig

Alle fodboldglade børn i årgangene 2006-2012 kan deltage i det store fodboldtivoli - også kaldet Jyske 3-bold Storstævner! Tilmeldingsfristen til de to kommende stævner i Kolding og Skovlund er nu på søndag den 4. juni.

Der er åbent for tilmelding til alle stævner - både via KlubOffice og pr. mail. Det er helt gratis at deltage - se meget mere om de jyske storstævner her.

Sådan ser stævneplanen ud for Jyske 3-bold Storstævner i resten af 2017:
Dato: Arrangørklub:
10. juni Kolding IF
11. juni
Skovlund IF v/Varde
27. august
Bangsbo Freja
2. september Grenaa IF
10. september
Viborg Nørremarken
Ta' endelig forældre og søskende med, der er masser af aktiviteter og konkurrencer også uden for fodboldbanerne - og det er helt gratis! Der er garanti for flotte medaljer til alle deltagende spillere.



Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook og på jyske3bold.dk.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret gælder tilbuddet også for U10 og U11 Piger, mens det i efteråret hedder U11 og U12 Piger - altså årgang 2006 og 2007.



 


  

Log ind