Udvalgte hold til U16 Piger Liga 1 og U19 Drenge Liga 1

DBU Jylland har udvalgt de 48 ungdomshold, der skal spille U16 Piger Liga 1 og U19 Drenge Liga 1 til efteråret. For pigerne gælder det 16 hold og for drengene 32.

Elkjaerfoto.dk

DBU Jylland kan i dag offentliggøre, hvilke udvalgte hold som skal spille i ansøgningsrækkerne U16 Piger Liga 1 og U19 Drenge Liga 1 i efteråret 2017.

De to rækker udgør årgangens øverste niveau, og der er udvalgt 15 jyske hold og et fynsk hold hos pigerne, mens 29 jyske og tre fynske hold skal spille i drengenes turnering.

Du kan se de udvalgte hold her:

U16 Piger Liga 1
U19 Drenge Liga 1

Udvælgelsen er sket på baggrund af ansøgninger fra de enkelte klubber, og formålet er at give de bedste hold i årgangene jævnbyrdige kampe. I U16 Piger Liga 1 er licensklubberne 2017/2018 sikret en plads, hvis de har ønsket det.

Klubberne er udvalgt af en arbejdsgruppe bestående af erfarne ledere med stor erfaring omkring og indsigt i eliteungdomsfodbold, nedsat af DBU Jyllands ungdomsudvalg.

Se eventuelt mere om udvælgelsen her.

Hold, der ikke har fået en af de eftertragtede pladser, bliver automatisk overført til årgangens næsthøjeste række.

Spørgsmål til udvælgelsen kan rettes til repræsentanter fra arbejdsgrupperne. Kontaktoplysninger kan findes nederst på denne side.

Tekst: DBU Jylland Kommunikation


Log ind