MENU

Måned

De 7 typer af angribere i breddefodbold

Udstyrshajen, Motormunden og Monsteret. Vi har samlet syv af de angribertyper, man kan finde i breddefodbolden - og sat det lidt på spidsen.

Læs nyheden

Bliv klædt på til forårstræningen

I det nye år kan du som vanligt komme på trænerseminar i det nordjyske. Oplev Danmarks landstræner Åge Hareide og andre toptrænere i weekenden 7.-8. januar 2017. Se det fulde program og tilmeld dig her.

Læs nyheden

Brug lovlige spillere i sæsonfinalen

Hold tungen lige i munden, når du sætter hold i sæsonafslutningen - der gælder nemlig nogle helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere. Få bl.a. forklaring på forskellen mellem spillerunde og spilledag.

Læs nyheden

Mød Danmarks måske yngste holdleder

Julie Mouritsen er bare 11 år gammel. Alligevel har hun allerede to år bag sig som holdleder på Serie 2-Kvinde-holdet i Hersom-Bjerregrav IF. Mød den unge, smilende ildsjæl her.

Læs nyheden

U13 spiller 11:11 til foråret

Indtil nu har alle U13-rækker spillet 8:8 kampe. Men fra sæsonstart i 2017 ser det anderledes ud. Få overblikket her.

Læs nyheden

Hvilke andenpladser ligger til oprykning?

Når efterårssæsonen er færdigspillet, rykker de bedste andenpladser i Serie 4 og Serie 5 op sammen med puljens vinder. Her kommer DBU Jyllands ugentlige opdatering på toer-stillingen.

Læs nyheden

Hvilken type frivillig er du?

Vi har udarbejdet fire arketyper af fodboldfrivillige, som huserer i alle fodboldklubber. Du kan se de fire frivillighedstyper her, hvor du måske også kan genkende dig selv.

Læs nyheden

Viralt: Sød video med tissende spiller hitter stort

En sød video, hvor en U7-spiller kan score i et tomt mål, fordi modstandernes målmand er ude i busken og lade vandet er på under et døgn set en kvart million gange på DBU Jyllands facebookside, Jysk Fodbold.

Læs nyheden

Både nye og kendte ansigter på valg

På regionernes årsmøder i november skal de jyske klubber vælge fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser. Her kan du finde DBU Jyllands kandidater - såvel nye som kendte.

Læs nyheden

Debat om ansvar og enkle regler

Debatmøderne om dispensationer er i fuld gang - to er afholdt og 2 er klar i uge 41. Du kan stadig nå at tilmelde dig - helt gratis - til møderne i Aalborg 12. oktober og i Tilst den 13. oktober. Læs mere om her, hvordan debatten indtil videre er forløbet.

Læs nyheden

Log ind