De 7 typer af angribere i breddefodbold

Udstyrshajen, Motormunden og Monsteret. Vi har samlet syv af de angribertyper, man kan finde i breddefodbolden - og sat det lidt på spidsen.



Udstyrshajen


Spiller i neonfarvede Nike Mercurial Superfly, sætter håret som Neymar og hiver altid fodboldstrømperne godt op over knæet. Første dribling ender dog i et solouheld, hvor et mislykket elastico-forsøg resulterer i, at ”Udstyrshajen” triller rundt og ender på ryggen som en skildpadde. Med andre ord er denne type angriber mere udstyr end talent, og har endnu til gode at opnå en sæsontotal på mere end fire scoringer.

Det løsgående missil

I sin spæde ungdom så han engang Alessandro Del Piero first-time en tværbold i kassen. Lige siden dengang har denne angriber forsøgt det samme – hver gang. Har ikke lavet en aflevering siden 2007, og det bliver stadig diskuteret, om ikke bare var (endnu) en mislykket afslutning, som tilfældigt havnede ved en holdkammerat.

Den vattede afslutter


Har hele pakken: God speed, teknik og løb uden bold. Derfor kommer denne angriber frem til et hav af oplagte scoringsmuligheder, som dog nærmest altid bliver brændt på det skammeligste. Afslutningerne er mere forkølede end en skuespiller i en næsespray-reklame og modstandernes målmand kan som regel ”redde” bolden med, hvad der mest af alt minder om en indersidetæmning.

Motormunden

Ser voldsomme mængder af spansk fodbold og er især glad for Christiano Ronaldo. Desværre er det eneste han/hun har til fælles med den dygtige portugiser evnen til at brokke sig over alt fra holdkammerater til kendelser. Selv når holdet scorer brokker han/hun sig over, at holdkammeraten ikke spillede bolden.

Offside-løberen

”Tag dybdeløbene” får denne angriber som regel at vide af træneren inden kampstart. Det resulterer i, at han/hun får flere offside-kendelser dømt imod sig i løbet af en kamp, end Filippo Inzaghi gjorde i hele sin karriere. Selv når forsvaret har kombinationen ”sweeper og to stoppere”, formår denne angribertype at befinde sig et par meter på den forkerte side af den bagerste mand.

Monsteret

Med et temperament som Azog Besudleren og en kropsbygning som The Rock er ”Monsteret” en tikkende bombe. Heldigvis for modstanderne rækker luften kun til midt i første halvleg. 

”Crouch”

Holdets fyrtårn er skræmmende god på låget. Allerede tidligt i puberteten gik han i vækst og rundede de to meter som 14-årig. Til gengæld er tophastigheden en form for real-life superslow og rent teknisk har han så store mangler, at han engang tabte en battle i jonglering til en mand på stylter.


Log ind