Både nye og kendte ansigter på valg

På regionernes årsmøder i november skal de jyske klubber vælge fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser. Her kan du finde DBU Jyllands kandidater - såvel nye som kendte.

Koch 
Michael Koch fra Brande er DBU Jyllands kandidat til at efterfølge K.E. Kristensen i Region 2's bestyrelse. Valget sker på årsmødet i Aulum den 16. november. (Foto: Bob Gisselmann)


DBU Jylland er de jyske fodboldklubbers organisation.

Det betyder helt konkret, at klubberne på de fire regionale årsmøder i november vælger fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser.

Nedenfor kan du finde en status for de enkelte regioner med et foreløbigt overblik over, hvilke poster, som skal besættes på de kommende årsmøder - samt hvilke af DBU Jyllands kandidater, som er villige til valg eller genvalg.

De jyske fodboldklubber kan naturligvis også opstille alternative kandidater til regionsbestyrelserne.

DBU Jylland Region 1:

De nordjyske fodboldklubber skal på årsmødet i Aalborg onsdag den 23. november vælge tre medlemmer til regionsbestyrelsen. Regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen.og bestyrelsesmedlem Henrik Sloth er begge villige til genvalg. Bestyrelsesmedlem Kim Glad Andersen har valgt ikke at genopstille. Derfor arbejder region 1 arbejder p.t. på at finde en ny kandidat til posten, og man er allerede langt i processen.

Bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Staun, Thomas Jensen og Christian Fynsk, blev alle valgt for en to-årig periode i 2015 og sidder derfor yderligere et år.

DBU Jylland Region 2:

I Region 2 skal der besættes en ledig bestyrelsespost efter K.E. Kristensen, Skjern, der ønsker at drosle ned efter mange års bestyrelsesarbejde.

Kandidat til den ledige plads er Michael Koch, Brande IF. Han er i forvejen et velkendt ansigt i DBU Jyllands organisation, idet han bl.a. er formand for Fair Play-udvalget, og lokalt vil han givetvis også være kendt af mange klubfolk, da han – udover at være kraftigt engageret i Brande IF -  er formand for Fodboldudvalget i FCM Klubsamarbejdet.

Bestyrelsesmedlemmerne Poul Overgaard og Torben Nielsen er begge villige til en ny to-årig periode.

Regionsformand Johanne Berg samt bestyrelsesmedlemmerne Henrik Flensborg Hansen, Johnny Krogh Hansen og Jørgen Rasmussen modtog valg sidste år og er derfor ikke på valg i 2016.

DBU Jylland Region 3:

Fodboldklubberne under DBU Jylland Region 3 skal på årsmødet i Brædstrup mandag den 28. november vælge tre bestyrelsesmedlemmer.

Regionsformand Bent Villumsen – der har været konstitueret på posten siden tidligere regionsformand Lars Olesens valg direkte til DBU Jyllands bestyrelse på delegeretmødet i januar – er formelt på valg for første gang. Derudover er Claus Warming villig til en ny to-årig periode.

Anne Andersen er klar til at blive nyvalgt til regionsbestyrelsen. BMI-lederen har siden januar siddet som associeret medlem af Region 3’s bestyrelse (som en konsekvens af rokeringen mellem Lars Olesen og Bent Villumsen) og har derudover i forvejen poster i både Region 3’s Ungdomsgruppe og det centrale Ungdomsudvalg.

Bestyrelsesmedlemmerne Morten Wind Lübker, Søren Juul, og Rasmus Johansen blev valgt sidste år og er derfor ikke på valg i 2016.

DBU Jylland Region 4:

DBU Jylland Region 4’s bestyrelse tager på årsmødet afsked med tre medlemmer.

Ole Velo Jensen og Jimmi Clausen Møller genopstiller ikke, ligesom Søren Ernst Lüdeking har ønsket at udtræde af regionsbestyrelsen (men fortsætter på andre poster i DBU Jyllands organisation). Til gengæld er Claus Behrndt villig til genvalg.

Regionen har endnu ikke de nye kandidater på plads, men er netop nu i gang med processen.

Regionsformand Jens Christian Hansen og bestyrelsesmedlemmerne Kenneth Nielsen og John Møller Pedersen blev alle valgt for en to-årig periode i 2015 og er derfor ikke på valg i år.

Tilmelding til årsmøderne


Du kan læse mere om de regionale årsmøder her - bl.a. dagsorden og alt om tilmelding.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Bob Gisselmann


Log ind