MENU

Måned

Se DBU Jyllands ti frivillighedsbud

Som en del af DBU Jyllands ekstra fokus på de jyske fodboldklubbers frivillige, har DBU Jylland netop lanceret De 10 Frivillighedsbud. Se dem her.

Læs nyheden

Få inspiration til klubbens brug af medier

Hvordan kan klubben fortælle de gode historier, så de bliver læst, set og hørt af flest muligt? Dette spørgsmål vil blive debatteret, når DBU Jylland inviterer klubledere til inspirationsaften i Tilst mandag den 7. november 2016. Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig arrangementet her.

Læs nyheden

Planlæg den fysiske træning

DBU Jylland udbyder nu et seminar om træningsplanlægning. Her kan du få gode råd til, hvordan du tilrettelægger den fysiske træning før, under og efter sæsonen, så du får det optimale ud af dine spillere og samtidigt forebygger skader.

Læs nyheden

Mød holdet med Jyllands ringeste defensiv

De har lukket 95 mål ind i bare ti kampe. Mød Serie 6-drengene fra Ans IF som alligevel går ud af sæsonen med højt humør.

Læs nyheden

Klubtilbud: 12. mand skal hjælpe os til sejr

Køb minimum 15 landskampbilletter via særligt klubtilbud og få 20% rabat på hver billet inklusive et halstørklæde. Dette klubtilbud gælder igen til Danmark-Kasakhstan den 11. november. Få tilbudslink her.

Læs nyheden

Ivrig debat om dispensationer

Fire debatmøder om dispensationer er afholdt i Jylland og nu går DBU Jyllands arbejdsgruppe igen i tænkeboks for at finpudse forslagene frem mod de regionale årsmøder i november.

Læs nyheden

Vild pulje: Hold gik fra bund til top på sidste spillerunde

I en pulje i U16 Drenge Vest 2, var stillingen så tæt før sidste kamp, at Skibet IF kunne gå fra sidstepladsen til førstepladsen med en sejr over FS Holstebro. Og det var lige, hvad der skete.

Læs nyheden

Seriespiller scorede ti mål i vildt Serie 5-drama

En Serie 5-pulje udviklede sig vildt i weekenden. Hvis bare Koldby/Hørdum IF vandt med mindre end usandsynlige 18 mål ville Tilsted IK nappe førstepladsen. Men særlig én spiller ville det anderledes.

Læs nyheden

Opdateret stilling i serieafslutning

En dugfrisk opgørelse over, hvilke andenpladser i Serie 4 og Serie 5, der ligger til oprykning netop nu. Se også, hvilken 7. plads i Serie 3, der ville undgå nedrykning, hvis sæsonen var slut nu.

Læs nyheden

Fuldblodsfrivillig: Hverdagen er fedest

46-årige Ken Christiansen fra Nord/Als Boldklub har i 30 år haft et utal af frivillige kasketter for fodboldklubben. Det ligger i blodet, for før ham gjorde hans far, onkler og morfar det samme.

Læs nyheden

Log ind