Vild pulje: Hold gik fra bund til top på sidste spillerunde

I en pulje i U16 Drenge Vest 2, var stillingen så tæt før sidste kamp, at Skibet IF kunne gå fra sidstepladsen til førstepladsen med en sejr over FS Holstebro. Og det var lige, hvad der skete.



Skibet IF tog turen fra sidste- til førstepladsen med en enkelt kamp. Foto: Skibet IF
- Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det er helt vildt.

Træneren for U16 Drenge Vest 2-holdet i Skibet IF, Brian Runge, er stadig ikke helt kommet ned på jorden efter at holdet gik fra at ligge nummer sjok til at erobre puljens førsteplads med en enkelt sejr i weekenden.

Før fredagens kamp mod FS Holstebro lå Skibet IF nemlig sidst i puljen, og stod overfor et vildt scenarie: Et nederlag ville være lig med en placering på puljens sidsteplads og en sejr ville resultere i førstepladsen og oprykning til den bedste række, U16 Drenge Vest 1.

Tre point skiller top og bund

Skibet IF-drengene vandt kampen mod FS Holstebro med 3-2 og dermed nåede de op på en sæsontotal på 13 point. Dermed slutter de tre point foran puljens sidsteplads, som Aulum IF sluttede på efter Skibet IF’s sejr. Med andre ord: En historisk tæt pulje.

- Puljen er så lige, at vi f.eks. rykker op med minusmålscore på grund af en enkelt offday. Det er helt uhørt, lyder det fra Brian Runge, som dog gik ind til kampen uden nerver.

- Normalt er jeg som træner altid spændt, men min mavefornemmelse var således, at ”vi kan ikke rykke ned”, fordi vi var den bedste sidsteplads. Så jeg var ret ubekymret, kan man sige, fortæller succes-træneren, som har trænet drengene siden de var U5’ere.

Ellevilde spillere

Sejren på 3-2 blev fejret efter alle kunstens regler af Skibet IF-drengene, som nu kan se frem til at bide skeer mod nogle af landets bedste i årgangen.

- Drengene var fuldstændig vilde. Også fordi, at vi nu kan se frem til at skulle op mod nogle af deres tidligere holdkammerater, som nu spiller i Vejle Boldklub, lyder det fra Brian Runge, som dog også har lidt ondt af FS Holstebro-spillerne.

- De har nogle rigtig dygtige og boldfaste spillere og er jo på alle måder en større klub end os, så de var noget ærgerlige over resultatet. Så på den måde synes jeg faktisk, at de ville have klædt Vest 1-rækken, lyder den sympatiske udmelding fra Skibet-træneren.


Log ind