Seriespiller scorede ti mål i vildt Serie 5-drama

En Serie 5-pulje udviklede sig vildt i weekenden. Hvis bare Koldby/Hørdum IF vandt med mindre end usandsynlige 18 mål ville Tilsted IK nappe førstepladsen. Men særlig én spiller ville det anderledes.



En jysk Serie 5-pulje tog en uventet drejning i weekenden. Privatfoto.

De jyske serierækker er noget helt særligt.

Også i denne weekend, hvor et vildt scenarie udspillede sig i Serie 5, pulje 102.

Inden sæsonens sidste kamp lå Tilsted IK lunt i svinget til at nappe førstepladsen, og da de sikrede sig et enkelt point mod FS Midtthy, betød det, at holdet på andenpladsen, Koldby/Hørdum IF skulle vinde med næsten umulige 18 mål mod Hanstholm IF, for at rykke forbi dem.

En umulig opgave, skulle man tro – men Koldby/Hørdum IF ville det anderledes.

Scorede ti mål i storsejr

Ikke mindst 21-årige Christian Krog Nielsen fra Koldby/Hørdum IF ramte dagen, som sjældent set før.

I løbet af de 90 minutter scorede han nemlig ikke færre end ti gange. Og da kampens dommer fløjtede af, stod der 24-0 til hjemmeholdet fra Koldby/Hørdum IF – dermed kunne hjemmeholdet fejre puljens førsteplads.

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke troede på, at vi kunne snuppe førstepladsen inden kampen. Men da der allerede stod 2-0 efter syv minutter, så begynde jeg at tænke, at det kunne lade sig gøre, lyder det fra Christian Krog Nielsen, som ikke mener, at Hanstholm IF-målmanden ramte sin bedste dag.

- Hanstholm var generelt ret skidt kørende i kampen og de mødte op uden at varme op. Deres målmand må nok tilskrives de første seks-syv mål, og faktisk skiftede de ham i pausen. Det det hjalp som bekendt ikke noget, for vi lavede jo 15 mål i anden halvleg, siger han og understreger, at det var de samme spillere der blev benyttet, som havde været brugt hele sæsonen. Deriblandt én på 16 og én på 55.

Mødte Tilsted IK-spillere i byen

Den uventede førsteplads blev fejret efter alle kunstens regler af spillerne fra Koldby/Hørdum IF.

- Det blev fejret med en fem-seks kasser øl i omklædningsrummet samt smørrebrød og fadølsanlæg i klubhuset, fortæller Christian Krog Nielsen, som understreger, at det hele blev taget med et smil fra Tilsted IK-spillerne.

- Vi kender hinanden rigtig godt, og mødtes i byen senere, hvor vi ikke helt kunne lade være med lidt kærlige drillerier. Vi hyggede os vældig sammen, og der var ingen ”hard feelings”. Måske fordi, at de, på trods af vores storsejr, også rykker op - som en af de bedste toere i rækken, lyder det fra den målfarlige angriber.



Log ind