Bliv klædt på til forårstræningen

I det nye år kan du som vanligt komme på trænerseminar i det nordjyske. Oplev Danmarks landstræner Åge Hareide og andre toptrænere i weekenden 7.-8. januar 2017. Se det fulde program og tilmeld dig her.



Joakim Mattsson (øverst tv.), Ove Christensen (nederst tv.) og Åge Hareide er blandt oplægsholderne på januarseminaret i Vrå. Fotos: www.fodboldbilleder.dk

Hvad er mere oplagt end at give trænerkompetencerne et løft, mens kampkalenderen står på lavt blus i årets kolde måneder?

DBU Jylland giver dig nu mulighed for at opkvalificere dig og blive klar til forårssæsonen, når der afholdes trænerseminar i Idrætscenter Vendsyssel den 7.-8. januar 2017.

Erobringsspil, fodboldpsykologi og fifs fra landstræneren

Lørdag formiddag er tidligere Superliga- og 1. Divisionstræner, Ove Christensen, på programmet med et oplæg om forsvars- og erobringsspillet.

Samme eftermiddag vil Joakim Mattsson, cheftræner i Vendsyssel FF, dele sit syn på, hvordan man implementerer en spillestil med aggressivt, højt pres.

Martin Langagergaard, der er sportspsykologisk rådgiver i AaB, afslutter lørdagsprogrammet med et indlæg om blandt andet præstationspsykologi og motivation.

Søndag formiddag gæster landstræner Åge Hareide seminaret for at give deltagerne et indblik i arbejdet med og tankerne bag A-landsholdets nye, mere fremadrettede spillestil.

Du kan se weekendens fulde program og beskrivelser af de enkelte oplæg samt tilmelde dig nedenfor.

Program

Lørdag den 7. januar 2017
09.00 Morgenmad
09.20 Velkomst
09.30
Ove Christensen, tidligere cheftræner i Superligaen og 1. division
”Hvordan arbejdes der med de vigtige momenter i spillestilen, når vi praktiserer forsvars- og erobringsspillet? Hvordan kobles dette til de kampafgørende omstillinger både i forhold til VI/DE- og DE/VI-situationer?”
12.30 Frokost
13.30
Joakim Mattsson, cheftræner Vendsyssel FF
”Hvordan arbejder vi med en spillestilsudvikling med fokus på det aggressive pres og et erobringsspil højt på banen? Hvilke overvejelser gøres efter erobringen, når vi ønsker at spille fremadrettet så tidligt som muligt?”
16.30
Pause og servering af frugt og vand
17.00
Martin Langagergaard cand. scient. i idræt og psykologi, Sportspsykologisk rådgiver i AaB
”Hvorfor skal vi arbejde med præstationspsykologi og motivation? Hvorfor og hvordan kan fodboldpsykologi integreres i træning og kamp i hverdagen både for spilleren, holdet og træneren?”
19.30
Middag
20.30
Fodbold på kunstgræsbanen eller i hallen for dem, der ønsker at deltage
Søndag den 8. januar 2017
09.00 Morgenmad
09.30 Åge Hareide, DBU landstræner
”Hvad er de væsentligste forandringer i landholdets spillestil? Hvordan bringer vi os effektivt i afslutningsspillet samt hvordan og hvorfra skal målene scores?”
12.30 Frokost

Medier: AaB U19 Liga

(Ret til ændringer forbeholdes)

Praktiske informationer

Seminaret finder sted i Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå.

Praktikken foregår udendørs på kunstgræs, så husk varmt tøj.

Priser

Uden overnatning koster seminaret 1.295 kroner pr. deltager.

Med overnatning er prisen 1.495 kroner pr. deltager.

I begge tilfælde dækker prisen forplejning i løbet af de to dage.

Tilmelding

Book en plads på seminaret allerede nu via dette link.

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 29. december 2016.

B-refreshment

Hvis du har en B-licens, giver seminaret seks timers B-refreshment.

Spørgsmål?

Spørgsmål til trænerseminaret kan rettes til Henrik Mogensen på telefon 2323 3675 eller mail hmog@dbujylland.dk eller Kim Glad Andersen på telefon 3034 0096 eller mail kim@gladandersen.dk.

Log ind