MENU

Måned

11 klubforslag på årsmøderne

Indførelse af en U16-række på pigesiden og nedlæggelse af U16 Drenge, så U17 Drenge igen bliver en 2-årig årgang. Det er blot to af de forslag, som de jyske fodboldklubber har indsendt til behandling på novembers regionale årsmøder.

Læs nyheden

Puljedukse har negativ målscore

De holder åbent hus i forsvaret, og lukker i gennemsnit fire mål ind pr. kamp. Alligevel fører et Serie 5-hold sine pulje efter fem kampe.

Læs nyheden

Se Jyllands flotteste fodboldkage

Det jyske fodboldfolk kan i sandhed bage kager. Her kan du se et udvalgt af de allerflotteste fodboldkager fra DBU Jyllands Facebook-konkurrence ”Den store fodboldkage-dyst”.

Læs nyheden

Spil kampe før mørket falder på

I disse uger bliver dagene hastigt kortere, så hvis I vil være sikre på at spille jeres fodboldkampe, mens solen er på himlen, så brug DBU Jyllands solnedgangsberegner.

Læs nyheden

Forsker: Fodbold er sjovere end løb

Det er sjovere at spille fodbold end at dyrke motionsløb, fortæller forsker fra Københavns Universitet. Det er nemlig mere meningsfuldt at dyrke spillet med den runde læderkugle.

Læs nyheden

Kandidaterne til delegeretmødet

Ole Ladefoged, Hans Mogensen og Peter Tornbo er DBU Jyllands kandidater til posterne som henholdsvis næstformand, kasserer og ordinært bestyrelsesmedlem på delegeretmødet i januar 2015.

Læs nyheden

Efterlyses: 100 nye kvindelige dommere

Et nyt og spændende projekt skal sætte turbo på rekrutteringen af kvindelige dommere i Jylland. Projektlederen er på plads, men vi mangler hjælp og gode indspark for at kunne opfylde målsætningen.

Læs nyheden

Årsmøder: Åbent for tilmelding

Gør som 1000 frivillige ledere og 350 klubber og tilmeld jer DBU Jyllands årsmøder til november. Så kan I sikre jer stemmeret på januar måneds delegeretmøde og være med til nogle vigtige drøftelser om den jyske breddefodbold. Nu er der åbent for online tilmelding.

Læs nyheden

Fire spillere gennemførte fodboldkamp

En U13-kamp mellem to Aarhus-hold blev gennemført på trods af, at det ene af holdene kun havde fire spillere på holdkortet.

Læs nyheden

Vil I spille futsal eller indefodbold?

Det er nu I skal tilmelde hold til indefodbold eller det stadig mere populære futsal. Tilmeldingsfristen er 20. september.

Læs nyheden

Log ind