Se Jyllands flotteste fodboldkage

Det jyske fodboldfolk kan i sandhed bage kager. Her kan du se et udvalgt af de allerflotteste fodboldkager fra DBU Jyllands Facebook-konkurrence ”Den store fodboldkage-dyst”.



Der var mange flotte bidrag i kage-konkurrencen. Se vinderkagen nederst i nyheden. Brugerfotos.


Der er åbenbart ingen grænse for, hvad man kan forme med kage.

Det har med alt tydelighed vist sig i DBU Jyllands netop afsluttede Facebook-konkurrence ”Den store fodboldkage-dyst”, hvor præmissen kort fortalt var, at bage så flot en fodboldkage som muligt.

Vinderen blev Rikke Kristensen med kagen, med det mundrette navn ” Louise-og-Rikkes-mega-awesome-delicious-cake”

Ros fra Lagkagehusets ejer

Det var stifteren og ejeren af Lagkagehuset, Ole Kristoffersen, som kårede vinderen blandt de mange flotte bidrag. Han var særligt imponeret af kagens ingredienser, som øger sværhedsgraden.

- Alle kagerne er utrolig flotte, og det er et stort stykke arbejde kagebagerne har lagt i dem. Valget faldt dog på Louise og Rikke, som jeg synes har lavet en utrolig flot fodboldkage, hvor de har udvist stærke tekniske færdigheder.

- Først og fremmest har de kastet sig ud i en tolags kage, der kræver præcision og øvelse. Men afgørende er, at de modsat mange af de andre kagebagere, har valgt at arbejde med marcipan og ikke fondant. Marcipan er et svært materiale at arbejde i, men pigerne har lavet en super flot marcipanfigur, lyder det rosende fra Ole Kristoffersen, som bl.a. er kendt fra Go’ Morgen Danmark på TV2.

Med førstepræmien følger en flot luksuslagkage fra Lagkagehuset til hele fodboldholdet.

Se alle kagerne

Du kan se alle de flotte kager på DBU Jyllands Facebook-side, Jysk Fodbold.




Log ind