MENU

Måned

Søges: ledere til Region 4s bestyrelse

Har du bred erfaring som foreningsleder indenfor fodbolden? Vil du være med til at skabe og sikre de bedste betingelser for vore mange fodboldklubber i det sydlige Jylland? Så er du måske DBU Jyllands nye medlem af den regionale bestyrelse i Region 4.

Læs nyheden

Her er weekendens fairplay-kampe

Denne uge bliver der slået et ekstra slag for fairplay i den jyske breddefodbold. Det bliver bl.a. markeret gennem en række fairplaykampe mellem jyske hold.

Læs nyheden

Kvindehold sagde 'nej tak' til 3-0-sejr

Da Kjellerup IF ved en misforståelse brugte en række ulovlige spillere i en Serie 2-kvindekamp, kunne modstanderne fra BT 67 læne sig tilbage og tage imod en skrivebordssejr på 3-0. Men det gjorde det bare ikke.

Læs nyheden

Fundraising - kom godt i gang

På et seminar den 30. oktober vil DBU’s fundraiser Christian Bordinggaard gøre op med fordommen om, at fundraising er en svær disciplin.

Læs nyheden

Sådan bliver posen rystet i ungdom

Nu er ombrydningsplanen klar i alle ungdomsrækker. Særligt interessant er det i U19 Drenge Kval og U19 Piger A, hvor der bliver ombrudt allerede efter sæsonens første fem kampe.

Læs nyheden

Søges: ildsjæle til dommerområdet

Vil du være med til at forme den fremtidige udvikling af dommerfunktionen? DBU Jylland søger netop nu to nøglepersoner, der brænder for at styrke arbejdet med at rekruttere og fastholde dommere.

Læs nyheden

Nye events på udlejningshylderne

Fodbold-Tivoli, Fodbold-Olympiade og Firebane-stævner. Det er navnene på tre nye fodboldevents, som du kan leje igennem DBU Jylland.

Læs nyheden

Log ind