Sådan bliver posen rystet i ungdom

Nu er ombrydningsplanen klar i alle ungdomsrækker. Særligt interessant er det i U19 Drenge Kval og U19 Piger A, hvor der bliver ombrudt allerede efter sæsonens første fem kampe.



Nu er ombrydningsplanen i ungdomsrækkerne offentliggjort. Foto: Fodboldbilleder.dk


Et ordsprog fortæller, at lige børn leger bedst.

Det gælder dog også for unge mennesker. Derfor er DBU Jylland nu klar med oversigten over, hvilke rækker ungdomsholdene bliver ombrudt til efter sæsonen, så de blive matchet bedst muligt.

Du kan få overblikket her.

U19 bliver ombrudt i efteråret

I U19 Drenge Kval og U19 Piger A, behøver man ikke vente til det nye år, før posen bliver rystet. Allerede efter fem kampe i efterårssæsonen, bliver de to rækker således ombrudt.

Helt præcist kommer der nye puljer og et foreløbigt kampprogram tirsdag den 16. september, hvorefter klubberne har indtil den 18. september til at indtaste spilletidspunkter via KlubOffice. Fredag den 19. september vil det endelige kampprogram være klart.

Mens U19 Drenge bliver ombrudt fra U19 Drenge Kval til U19 Drenge Serie 1 og U19 Drenge Serie 2, bliver U19 Piger ombrudt til U19 Piger M og U19 Piger A.

Se hele ombrydningsplanen her.

Tilmeld nye hold

Hvis der er dukket flere spillere op til træning end beregnet eller I af en anden årsag ønsker at tilmelde endnu et U19 drenge- eller pigehold, så er det mulig.

Der kan således tilmeldes nye hold i U19 Drenge Serie 2 og U19 Piger A frem til om med den 14. september. Bemærk dog, at det kun er nye hold, man skal tilmelde.

Hvis der er hold, der ikke ønsker at fortsætte, så send en mail til info@dbujylland.dk – fristen for at trække hold er ligeledes den 14. september.


Yderligere information

Ønsker du yderligere information, så kontakt Inge Lund-Nielsen, DBU Jylland Turneringer, på telefon: 8939 9957 eller mail: ilun@dbujylland.dk.

Log ind