MENU

Måned

Læg ikke pres på efterskoleeleverne

I Odder IGF Fodbold har de taget et aktivt valg om at give de unge plads til at nyde deres år på efterskole. Dog holder de kontakten til spillerne og sørger for at være gearet til at tage imod dem, når opholdet er forbi.

Læs nyheden

Her er kandidaterne til årsmøderne

På DBU Jyllands årsmøder i november skal de jyske klubber vælge frivillige fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser. Her kan du finde et overblik over kandidaterne - såvel nye som kendte.

Læs nyheden

Få trænerinspiration på nordjysk weekendseminar

Bliv klædt på til forårstræningen på det traditionelle nordjyske trænerseminar. Oplev bl.a. Superliga-trænerne Thomas Thomasberg og Morten Wieghorst i weekenden 6.-7. januar 2018. Se det fulde program og tilmeld dig her.

Læs nyheden

Update: Sådan er status i toer-regnskabet

Vi har opdateret stillingen i det aktuelle toer-regnskab, hvor du kan se, om dit hold ligger til oprykning fra en andenplads i Serie 4 eller Serie 5?

Læs nyheden

kvindelandsholdsspillere garanteres vilkår

Det er endnu ikke lykkedes DBU og Spillerforeningen at blive enige om en ny aftale for Kvindelandsholdet og U21-Herrelandsholdet. DBU er klar til at fortsætte forhandlinger efter de næste VM-kvalifikationskampe og garanterer spillerne honorar, bonus og forsikring til begge kampe.

Læs nyheden

Det vrimler med U19-spillere i Aars IK

I den nordjyske fodboldklub, Aars IK,har de godt fat i U19-spillerne med en spillertrup på i alt 40 spillere. Årsagen til succes skal blandt andet findes i "præmier".

Læs nyheden

Suveræn eller dumpet? Hvis seriespillere fik karakterer i aviserne

Når Herrelandsholdet og superligaklubberne har været i aktion, så er aviserne altid klar med karakterer til spillerne og træneren. Men hvordan ville det se ud, hvis det var de lokale seriespillere, som blev vurderet? Måske sådan her.

Læs nyheden

Silkeborg sætter fokus på pigefodbold i uge 42

Silkeborg Kommune, DBU Jylland, eliteSilkeborg og SIF Q sætter i skolernes efterårsferie fokus på pigefodbold. Både spillere, trænere og ledere inviteres til spændende aktiviteter fra onsdag til lørdag.

Læs nyheden

Weekendtræf samler trænere på alle niveauer

Trænere for børne-, ungdoms- og seniorhold inviteres igen til fodboldfaglig weekend 10/11-11/11 på Store Trænertræf i Vejen med masser af mulighed for at netværke.

Læs nyheden

Ny stævneform i børnefodbold giver de voksne mundkurv på

Silent Saturday er et nyt koncept i børnefodbold, som de har afprøvet i Silkeborg-området. Her er det forbudt for trænere og forældre at dirigere fra sidelinjen. Positive tilråb er derimod meget velkomne.

Læs nyheden

Log ind