Her er kandidaterne til årsmøderne

På DBU Jyllands årsmøder i november skal de jyske klubber vælge frivillige fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser. Her kan du finde et overblik over kandidaterne - såvel nye som kendte.



DBU Jylland er de jyske fodboldklubbers organisation.

Det betyder helt konkret, at klubberne på de fire regionale årsmøder i november vælger fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser.

Nedenfor kan du finde en status for de enkelte regioner med et foreløbigt overblik over, hvilke poster, som skal besættes på de kommende årsmøder - samt hvilke af DBU Jyllands kandidater, som er villige til valg eller genvalg.

Det er vigtigt at understrege, at de jyske fodboldklubber naturligvis også kan opstille alternative kandidater til regionsbestyrelserne.

DBU Jylland Region 1:

De nordjyske fodboldklubber skal på årsmødet i Aalborg tirsdag den 28. november vælge tre medlemmer til regionsbestyrelsen.

Bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Staun og Christian Fynsk er begge villige til genvalg, mens Thomas Jensen i henhold til DBU Jyllands love ikke genopstiller på grund af den såkaldte 70 års grænse.

Region 1 har fundet en ny bestyrelseskandidat i Hadsund. Det drejer sig om Karsten Elkjær, 51 år, PR-ansvarlig i Hadsund boldklub – tidligere medlem af hovedbestyrelse og fodboldbestyrelse, aktiv lokalpolitiker og næstformand i Idrætsrådet i Mariagerfjord kommune.

Regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen og bestyrelsesmedlemmerne Henrik Sloth og Søren Larsen blev alle valgt for en to-årig periode i 2016 og sidder derfor yderligere et år.

DBU Jylland Region 2:


I Region 2 stiller regionsformand Johanne Berg samt bestyrelsesmedlemmerne Henrik Flensborg Hansen, Johnny Krogh Hansen og Jørgen Rasmussen alle op til genvalg.

Bestyrelsesmedlemmerne Michael Koch, Poul Overgaard og Torben Nielsen blev alle valgt for en to-årig periode i 2016 og sidder derfor yderligere et år.

DBU Jylland Region 3:

Fodboldklubberne under DBU Jylland Region 3 skal på årsmødet i Brædstrup torsdag den 16. november vælge nye ansigter ind i regionsbestyrelsen.

Nuværende bestyrelsesmedlem i Region 3 og fodboldformand i Søften GF, Morten Wind Lübker, der blev valgt ind i regionsbestyrelsen i 2013, har nemlig ønsket at stoppe.Som afløser opstiller region 3 i stedet Rene Johansen fra HOG Hinnerup. Han er i forvejen involveret i DBU Jylland-arbejdet som formand for Region 3’s ungdomsgruppe.

Desuden opstilles Morten Møller Pedersen, Seest Boldklub, til nyvalg til en åben post i regionsbestyrelsen, mens bestyrelsesmedlemmerne Søren Juul, og Rasmus Johansen begge er villige til genvalg.

Regionsformand Bent Villumsen og bestyrelsesmedlemmerne Claus Warming og Anne Andersen blev valgt sidste år og er derfor ikke på valg i 2017.

DBU Jylland Region 4:

Efter en mindre rokade sidste år er der i 2017 ikke lagt op til ændringer i DBU Jylland Region 4’s bestyrelse.

Både Brian Christiansen og Lise-Lotte Klinge blev nyvalgt i 2016 og er derfor ikke på valg i år. Det samme gælder Claus Behrndt, der blev genvalgt sidste år.

Til gengæld er regionsformand Jens Christian Hansen og bestyrelsesmedlemmerne Kenneth Nielsen og John Møller Pedersen villig til genvalg.

Tilmelding til årsmøderne:


Du kan læse mere om de regionale årsmøder her - bl.a. dagsorden og alt om tilmelding.


Log ind