MENU

Måned

Uge 41: Få overblik over toer-regnskabet i serierækkerne

Vi har opdateret stillingen i det aktuelle toer-regnskab, hvor du kan se, om dit hold ligger til oprykning fra en andenplads i Serie 4 eller Serie 5?

Læs nyheden

Kom på besøg på Danmarks mest blæsende hjemmebane

På ingen fodboldbaner i Danmark blæser det så meget som på Hirtshals Boldklubs hjemmebane. Vi har været på besøg til en helt "almindelig" tirsdagstræning.

Læs nyheden

Brødrepar bomber løs i Serie 2

Koldby/Hørdum IF’s bedste mandskab i Serie 2 har et særdeles målfarligt brødrepar på holdet. Mathias og Uffe Skinnerup står efter ni kampe noteret for 25 af holdets 35 mål.

Læs nyheden

Træsko og tribune: Kom med til fantastiske Karstoft

I Karstoft er der blot 150 indbyggere. Men det blæser den lokale fodboldklub højt og flot på. Her kan man mønstre ikke færre end syv fodboldhold og flere end 100 medlemmer.

Læs nyheden

Aage Eltons er død

DBU Jylland Region 2’s første formand og indehaver af DBU Jyllands Guldnål, Aage Eltons, er død, 96 år. Han bidrog aktivt til etableringen af den vigtige decentrale struktur i jysk fodbold og var en af de første store forkæmpere for pige- og kvindefodbolden. Læs mindeordene fra DBU Jylland her.

Læs nyheden

Målmanden: En ener på alle fodboldhold

Som målmand er du ofte helt eller skurk. Vi er taget til målmandstræning i Give Fremad for at høre, hvad målmændene selv synes om at indtage den unikke rolle på et fodboldhold.

Læs nyheden

Få overblik over livlinerne i serierækkerne

Ligger dit hold til oprykning fra en andenplads i Serie 4 eller Serie 5? Få det samlede overblik i pointstillingen her.

Læs nyheden

Fodbolddommer: Det er mere end et studiejob

Martin Bødker studerer til daglig på Erhvervsakademiet Dania, men når han ikke er over bøgerne, bruger han noget af sin tid på at fløjte fodboldkampe. Han føler, at han får mere ud af dommergerningen end mange andre studiejob.

Læs nyheden

Log ind