MENU

Måned

Konsulenter søges til projekt "Bevæg dig for livet"

Vil du være med til at rekruttere flere jyske fodboldspillere? Kan du rådgive klubber og forstår du at involvere frivillige kræfter? Kan du bygge bro mellem organisationer, koordinere samarbejde og sikre dialog? Så er du måske en af de to visionskonsulenter, DGI og DBU Jylland søger til understøttelse af fodbolddelen af dansk idræts fælles vision "Bevæg dig for livet". Læs mere her.

Læs nyheden

Brug lovlige spillere i sæsonfinalen

Hold tungen lige munden, når du sætter hold i sæsonafslutningen - der gælder nemlig nogle helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere. Få bl.a. forklaring på forskellen mellem spillerunde og spilledag.

Læs nyheden

God jysk nyhed i nedrykningskabale

En ny struktur i Danmarksserien kan potentiel sende en række ekstra hold under nedrykningsstregen ned igennem de jyske serierækker. Der er dog godt nyt for holdene i farezonen.

Læs nyheden

Seriehold lavede syv mål men fik store klø

Øster Sundby B32 scorer over tre mål pr. kamp i gennemsnit i Serie 6, men har alligevel kun skrabet tre point sammen i hele sæsonen. Denne weekend scorede de syv mål - men løb alligevel ind i et klart nederlag.

Læs nyheden

Husk ansøgning: U19 Drenge Vest og U16 Piger Vest

U19 Drenge Vest og U16 Piger Vest er ansøgningsrækker, som klubber skal søge om deltagelse i hos DBU Jylland. Der er frist den 30. maj 2016. Få flere informationer her.

Læs nyheden

Disse hold kæmper om pokalen

Den første finale i DBU Jyllands pokalturnering spilles på søndag, når U19 pigerne fra Fortuna Hjørring møder Ringkøbing IF. Se hvilke andre ungdomshold, der er kvalificeret til finalen her.

Læs nyheden

Sådan tilmelder du rette U13-niveau

Hvordan tilmelder man sit nuværende U12-hold på et passende niveau i U13? DBU Jylland har lavet en vejledning, som du kan finde her.

Læs nyheden

Her er øvelserne flest spillere foretrækker

Skud på mål, coopertest eller småspil? Flere end 1000 jyske fodboldspiller har talt. Se, hvad de foretrækker at lave, når de er til træning.

Læs nyheden

Ny U13-turnering til efteråret

Når de nye U13-årgange efter sommerferien tager hul på sæsonen 2016/2017 bliver det med en række ændringer i DBU Jyllands turnering. Få et overblik her.

Læs nyheden

Sådan tilmelder du hold til efteråret

Efterårssæsonen 2016 står snart for døren. Men hvilke hold skal tilmeldes igen, og hvilke bliver automatisk overført fra foråret? Og hvornår er tilmeldingsfristen? Vi giver dig et komplet overblik her – fra børn til senior. Tilmeldingen er åben.

Læs nyheden

Log ind