MENU

Måned

Sol, sommer og storstævner

Solen skinner og nu er det tid til Jyske 3-bold Storstævner. 21. og 22. maj er der stævner i Grenaa og Mejrup - tilmeldingsfristen er søndag den 15. maj. Ta' madkurv og familier med - og tilmeld børnehold fra U5-U11. Det er helt gratis - og smaddersjovt!

Læs nyheden

DBU Jylland holder lukket torsdag og fredag

DBU Jyllands fire kontorer holder lukket Kristi himmelfartsdag, torsdag, samt fredag.

Læs nyheden

8 ting alle trænere har oplevet

Ketchup-pletter, tjørnebuske og alenlang sms-historik. Her er otte grunde til, at du skal give din fodboldtræner et ekstra klap på skulderen næste gang, du møder op til træning eller kamp.

Læs nyheden

Fodboldspillere: En god træner behøver ikke vinde kampe

Hvad skal en god træner kunne ifølge de jyske fodboldspillere? Ifølge flere end 1000 fodboldspillere er det at vinde kampe langt fra øverst på listen.

Læs nyheden

Lemvig har jysk rekord i pigespillere

Mere end hver tredje fodboldspiller i Lemvig Kommune er pige eller kvinde. Det er markant flere end i de andre jyske kommuner. Vi har spurgt Lemvig GF, hvad de gør for pigefodbolden.

Læs nyheden

Serieklub har sat målmaskine til salg

Som en intern joke har træneren hos en Serie 2-klub på Als sat en midtbanespiller til salg. Prisen lyder på 2,5 millioner kroner – eller tre kasser øl.

Læs nyheden

Bliv klogere på overfaldsfodbold

Højt pres og hurtige omstillinger er på programmet, når Henrik Pedersen, forhenværende træner i HB Køge og Red Bull Salzburg, sætter fokus på overfaldsfodbold på DBU Jyllands trænerseminarer i Tilst og Aars den 30. maj og 1. juni. Se mere her.

Læs nyheden

Log ind