MENU

Måned

Fodboldstævne samler julemærkebørn

DBU Jylland er medarrangør, når landets julemærkebørn igen i år mødes til fodboldstævne. Her spilles der med sko uden knopper, og alle får medaljer til sidst – det handler nemlig først og fremmest om at være med og hygge sig.

Læs nyheden

Fodboldpiger skal lære at lave fejl

Unge piger er vokset op med, at det perfekte er det normale. Det synspunkt skal fodbolden være et frikvarter fra. Ellers er der stor risiko for, at pigerne stopper med at spille fodbold, lyder det fra ungdomsforsker.

Læs nyheden

Fodbold Fitness for kvinder vinder frem

Der er 150 Fodbold Fitness-hold for kvinder i Jylland.

Læs nyheden

80.000 følgere har set sød video på Facebook

En dygtig U9-træner er gået viral på DBU Jyllands Facebook-side, Jysk Fodbold. Flere end 80.000 personer har nu set videoen.

Læs nyheden

Mød serieholdet der ikke kan tabe

FC Hornstrup har spillet 35 kampe uden at tabe. Mød holdet og hør deres hemmelighed i denne video.

Læs nyheden

Her er aktionerne de jyske spillere helst vil lave

I et yderst tæt opløb er det kun den fjerde mest populære handling, at score et mål under en fodboldkamp. Se, hvad der topper listen her.

Læs nyheden

Netværk skal udvikle fodbolden i Thy

Thisted Kommune, DGI Nordjylland og DBU Jylland er initiativtagere til et netværk for kommunens fodboldklubber. Målet er at tiltrække flere fodboldspillere og frivillige via vidensdeling, samarbejde og fælles tiltag.

Læs nyheden

Web-tv: Seriehold med egen fanklub

Når Serie 4-holdet fra Bruunshåb/Tapdrup IF løber på banen, så er der ekstraordinær god opbakning fra holdets helt egen fanklub, BT Ultraz. Se en stemningsfyldt videoreportage fra holdets seneste kamp her.

Læs nyheden

U13 kan stadig nå intro-stævner

DBU Jylland tilbyder U13-hold at prøve kræfter med 11-mandsfodbold som forberedelse til spilleformen, der venter i U14-rækken efter sommerferien. Tilmeldingen er stadig åben.

Læs nyheden

Her er datoplanen for 2017

DBU Jylland har nu fastlagt kampdagene for forårs- og efterårssæsonen 2017. Se programmet og hvilke ændringer, der træder i kraft fra 2017, her.

Læs nyheden

Log ind