MENU

Måned

Få nemt styr på træningskampene

Onsdag den 20. januar er deadline for tilmelding til DBU Jyllands træningsturneringer for 11-mands hold. Se mere på de regionale sider og tilmeld via KlubOffice.

Læs nyheden

Så meget tjener jyske serietrænere

I nyeste udgave af fodboldmagasinet, Jysk Fodbold, afslører vi, hvor meget de jyske herreseniortrænere årligt får udbetalt for deres trænervirke.

Læs nyheden

Skive satser på unge dommere

Som noget nyt er fodbolddommerkurser på programmet hos ungdomsskolen i Skive. Over fem aftener kan byens unge få DBU's dommergrundkursus på cv'et og dermed blive rustet til et anderledes fritidsjob.

Læs nyheden

Michelsen indledte tretrinsraket

Igen i år præsenterer DBU Jylland en række trænerseminarer forud for den kommende sæson. Det første af tre seminarer i Esbjerg løb af stablen mandag den 11. januar med SønderjyskEs Jakob Michelsen på plakaten.

Læs nyheden

DBU Jyllands turneringer får flotte karakterer

En ny undersøgelse fra DBU Jylland viser, at de jyske klubber generelt set er meget tilfredse med DBU Jyllands turneringstilbud. Også serviceniveauet hos DBU Jyllands turneringsafdeling scorer højt.

Læs nyheden

Guldnål til Kent Falkenvig

Afgående bestyrelsesmedlem, Kent Falkenvig, modtog på lørdagens delegeretmøde i Herning jysk fodbolds højeste personlige ankerkendelse, DBU Jyllands Guldnål.

Læs nyheden

Ny bestyrelse på plads

Der var genvalg til DBU Jyllands formand, Bent Clausen, på delegeretmødet i Herning, mens Lars Olesen vandt kampvalget om bestyrelsesposten. Genvalg til Appeludvalget.

Læs nyheden

Talentchef: Vi skal skabe muligheder for alle

DBU's talentudviklingschef, Flemming Berg gav på DBU Jyllands delegeretmøde et indblik i, hvordan DBU arbejder med talenterne i dansk fodbold

Læs nyheden

Stor enighed om forslagene

13 forslag var til behandling på DBU Jyllands Delegeretmøde den 7. januar i Herning. X forslag blev trukket, xx forslag faldt og de xx øvrige stemt blankt igennem.

Læs nyheden

Breddefodbold for 68 millioner kroner

DBU Jyllands kasserer, Hans Mogensen, kunne på lørdagens delegeretmøde i MCH Herning Kongrescenter præsentere et regnskab, som han betegnede som solidt.

Læs nyheden

Log ind