Ny bestyrelse på plads

Der var genvalg til DBU Jyllands formand, Bent Clausen, på delegeretmødet i Herning, mens Lars Olesen vandt kampvalget om bestyrelsesposten. Genvalg til Appeludvalget.

Lars Olesen 2016

Lars Olesen vandt kampvalget om bestyrelsesposten på lørdagens delegeretmøde i Herning. (Foto: Marie Lauridsen)


DBU Jyllands formand vil også i de kommende to år hedde Bent Clausen.

Det blev en kendsgerning på lørdagens delegeretmøde i Herning, hvor den 56-årige sønderjyde blev genvalgt for yderligere en periode.

En post som han har siddet på, siden han overtog den fra Benny Hansen i 2009.

Bent Clausen har talrige år som frivillig i Haderslev FK på fodbold-CV’et og også organisatorisk er der tale om en rutineret leder.

Allerede i 1990 entrerede Bent Clausen bestyrelsen i Region 4, og i 1995 kom han ind i DBU Jyllands (dengang JBU’s) bestyrelse qua en status som bestyrelsesformand i Region 4.

Siden er Bent Clausen også kommet til tops i DBU-systemet. I dag er han næstformand i DBU og formand for Breddeudvalget, ligesom han sidder i Danmarks Idræts-Forbunds bestyrelse.

Lars Olesen vandt kampvalg

I kampvalget om den ordinære bestyrelsespost efter Kent Falkenvig – der ikke ønskede at genopstille – trak Lars Olesen det længste strå.

Den 52-årige østjyde, der er bosat i Vejle – og i forvejen er formand for DBU Jylland Region 3 – modtog 98 stemmer, mens hans modkandidat Søren E. Lüdeking modtog 88 stemmer. Lars er bosat i Vejle,  teamleder i DSV, og har stor ledererfaring fra Vinding SF.

Valgene betyder, at DBU Jyllands bestyrelse i 2016 ser således ud:

• Bent Clausen (formand)
• Ole Ladefoged (næstformand)
• Hans Mogensen (kasserer)
• Kristian Nørgaard Thomsen (formand for Region 1)
• Johanne Berg (formand for Region 2)
• Bent Villumsen - konstitueret som formand for Region 3 efter Lars Olesen indtil årsmødet i november
• Jens Christian Hansen (formand for Region 4)
• Lars Olesen - bestyrelsesmedlem
• Peter Tornbo – bestyrelsesmedlem

Appeludvalg fortsætter

Kent Falkenvig blev genvalgt til endnu en tørn som formand for DBU Jyllands appeludvalg, der er ankeinstans for disciplinærsager.

Udover Kent Falkenvig, blev også Tommy Olesen og Eigil Pedersen genvalgt til en ny periode. Begge er vant til at jonglere med paragraffer fra deres daglige arbejde som jurister.

Appeludvalget blev vedtaget på DBU Jyllands delegeretmøde i 2011 blandt andet for at sikre adskillelse af den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt i DBU Jylland.

Appeludvalget har i 2015 behandlet og truffet afgørelse i 25 sager.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Marie Lauridsen





Log ind