MENU

Måned

Lokalunioner snakker breddefremtid

Lørdag samles 100 fodboldfolk fra de seks lokalunioner for at kickstarte en analyse af den fremtidige administrative og politiske breddestruktur.

Læs nyheden

Opstart: Så let måler du dine spilleres kondition

Træningen op til en ny sæson nærmer sig, og rigtig mange fodboldtrænere har ambition om at have et hold, som er i god fysisk form, når sæsonen starter. Her kan du se, hvordan du simpelt og effektivt kan måle på dine spilleres fysik.

Læs nyheden

Seminarer trak mange trænere ud i kulden

Træningsopstarten nærmer sig, og mange trænere opruster netop nu på taktik- og øvelsesfronten. Flere end 150 trænere har i de seneste dage deltaget på DBU Jyllands seminarer i Vildbjerg og Esbjerg.

Læs nyheden

Se videoer fra årets delegeretmøde

På DBU Jyllands delegeretmøde blev afspillet en stribe videoer i forbindelse med blandt andet formandens beretning og prisoverrækkelserne. Se eller gense flere af dem her.

Læs nyheden

Opstart: Ti ting du kan forvente til opstartstræningen

DBU Jylland har sat tingene på spidsen og giver her et bud på ti ting, som du kan opleve til opstartstræningen.

Læs nyheden

Stor interesse for at blive dommer

Tilmeldingen til DBU Jyllands dommergrundkurser i årets første måneder går strygende. Flere end 100 dommeraspiranter har meldt sig til.

Læs nyheden

Nye etiske retningslinjer for dansk fodbold

Etiske diskussioner og dilemmaer i dansk fodbold får nye retningslinjer og rammer for diskussioner. DBU har udviklet et Code of Conduct, der skal understøtte ønsket om at tage større ansvar i samfundet.

Læs nyheden

Fodbolden var wingman da Oliver besejrede kræften

Fodbolden var en vigtig medspiller da 18-årige Oliver Ehlers besejrede kræften. – Det var hele tiden et mål at komme tilbage på fodboldbanen, for så var det et tegn på, at jeg havde vundet kampen mod kræft, siger han.

Læs nyheden

Min Mening: Prisen på en serietræner

En herreseniortræner er ofte en tung udgift for breddeklubberne, viser ny DBU Jylland-undersøgelse. I denne blog appellerer formanden for DBU Jylland, Bent Clausen, til klubberne om at overveje og vurdere, hvor meget de ønsker at betale for spillernes styrmand.

Læs nyheden

Få inspiration til fodbold fitness for kvinder

Den 10. april kan interesserede klubber og spillere blive klogere på fodbold fitness på en inspirationsdag i Fredericia.

Læs nyheden

Log ind