Se videoer fra årets delegeretmøde

På DBU Jyllands delegeretmøde blev afspillet en stribe videoer i forbindelse med blandt andet formandens beretning og prisoverrækkelserne. Se eller gense flere af dem her.


Pigerne her var med til at hylde deres træner, Claus Westergaard, der blev kåret som årets ungdomsleder på DBU Jyllands årlige delegeretmøde.



Flere end 300 klubfolk var samlet til DBU Jyllands årlige delegeretmøde, der blev afholdt 9. januar i Herning Kongrescenter. De mange gæster blev vidner til en lang række små videoindslag, som blev vist i forbindelse med formandens beretning, prisoverrækkelser og som små ”breakere” generelt i løbet af dagens program. Du kan se flere af videoerne herunder.

DBU Jyllands Rejselegat

Traditionen tro blev på delegeretmødet uddelt en række priser, heriblandt rejselegatet. Den pris gik til Jørgen ”Skæg” Nielsen, Bredballe IF, som blev overrasket med prisen på sin 75-års fødselsdag. Klubbens formand, Niels Erik Rasmussen, stod for selve overraskelsen.

https://youtu.be/MyrlSdbIDVE

DBU Jyllands Ungdomslederlegat

Årets ungdomsleder finder vi i Skovsgaard Boldklub. Det er Claus Westergaard, som i en årrække har været træner på mange af klubbens pige- og kvindehold. En overgang havde han fire hold på en gang. Se hvad pigerne siger om klubmanden.

https://youtu.be/m3O8Ksiyb2o

DBU Jyllands Uddannelsespris

For sin stærke indsats med at uddanne og dygtiggøre sine trænere, får FC Skanderborg årets uddannelsespris. Klubben arbejder stålsat på at implementere ”Den Gule Tråd”.

https://youtu.be/051eMtNgPIw

Flopp-Skrift-En

DBU Jyllands helt egen hyldestsang til fodboldspillere uden samme talent som Messi. Jørgen Casparsen og Camilla Kortegaard Casparsen er forsangere, mens Aarhus-klubben, IFSK, har stillet kor til rådighed.

https://youtu.be/ZvhQfk8o3Gw

Rådmand tryller og fortæller

DBU Jylland og Aalborg Kommune har indgået et historisk samarbejde. Hør Aalborg Kommunes rådmand, Mads Duedahl, forklare om projektet – og se hvor overraskende dygtig rådmanden er med den lille runde.

https://youtu.be/i9qzaTTIy_Y

Løjt IF i vild jubel

Serieholdet, Løft IF, viser i denne bekræftende videoreportage, hvor meget fodboldholdet betyder for provinsherrerne. Jubelscenen i slutningen af videoen er uden sidestykke, og vi garanterer, at du bliver i godt humør af den.

https://youtu.be/6CcSA2jFMyQ

Respekt-kampagne 2015

Gennem 2015 har DBU Jylland haft fokus på respekt, og især adfærd på sidelinjen. Du kan i nedenstående video få et overblik over, hvor meget respekt-kampagnen er blevet bredt på både de sociale medier og i de klassiske nyhedsdækninger.

https://youtu.be/oGTJg-SCGCg

Log ind