MENU

Nyheder

Disse jyder fik flest røde kort i 2016

Der er markant forskel på antallet af udvisninger pr. kamp alt afhængigt af, hvor i Jylland man befinder sig. Vi har kigget nærmere på, hvor man finder de hårdeste hunde og blideste lam.

Læs nyheden

Tank inspiration før forårssæsonen

Åge Hareide, Jess Thorup, Niels Frederiksen og mange flere. Der er rig mulighed for at suge til sig, når nogle af landets allerdygtigste fodboldtrænere lærer fra sig på en stribe DBU Jylland-seminarer i de første måneder af 2017. Få overblikket her.

Læs nyheden

8 fordele ved at være fodboldspiller i julegaveræset

Kun en tåbe frygter ikke det årlige julegaveindkøb. Men hvis du er fodboldspiller, har du det lidt lettere. Vi har samlet otte grunde til, hvorfor vi mener, at din erfaring på fodboldbanerne får dig bedre igennem julegaveræset.

Læs nyheden

Lykke Friis gæster nytårskur

Fredag den 6. januar 2017 byder DBU Jylland på nytårskur med gule ærter og gæstetaler Lykke Friis på menuen - dagen før delegeretmødet i Herning. Tilmeld dig online.

Læs nyheden

Indkaldelse til delegeretmødet

Lørdag den 7. januar slår MCH Herning Kongrescenter dørene op til 2017-udgaven af DBU Jyllands delegeretmøde. Repræsentanter fra de jyske fodboldklubber kan tilmelde sig til og med den 2. januar.

Læs nyheden

DBU Jylland holder lukket fredag

På grund af personalearrangement holder DBU Jylland lukket fredag den 2. december.

Læs nyheden

Vil du være med til at styrke seniorfodbolden?

DBU Jylland søger frivillige til at styrke seniorfodbolden. Har du lyst til at gøre en forskel for andre og være en del af en organisation i forandring, er det måske noget for dig.

Læs nyheden

Mange af forårets puljer offentliggjort

Spiller du i en af de højeste ungdomsrækker eller i den øverste halvdel i serierækkerne? Så kan du allerede nu se hvem dit hold skal møde til foråret.

Læs nyheden

Sæt skub i trænerfærdighederne til januar

Der er kendte navne fra Superligaen og et spændende østrigsk islæt på plakaten, når der afholdes tre trænerseminarer i Esbjerg i begyndelsen af det nye år. Oplev Jess Thorup, Lars Lungi Sørensen og Gilbert Prilasnig.

Læs nyheden

Log ind