MENU

Lykke Friis gæster nytårskur

Fredag den 6. januar 2017 byder DBU Jylland på nytårskur med gule ærter og gæstetaler Lykke Friis på menuen - dagen før delegeretmødet i Herning. Tilmeld dig online.

foto: fodboldbilleder.dk
foto: fodboldbilleder.dk

Endnu en gang står en af de første weekender i januar i klubledernes tegn. Fredag den 6. januar lægger DBU Jylland ud med årets nytårskur i Herning Kongrescenter og lørdag er delegeretmødet på programmet.

Tilmeld online her

DBU Jyllands nytårskur anno 2017 er lagt i hænderne på en særdeles kompentent og fodboldgal kvinde, Lykke Friis. Lykke Friis' CV er nærmest uendeligt langt med titler som minister, forsker, prorektor og medie-ekspert i EU-forhold for blot at nævne nogle få.

I fodboldsammenhæng er Lykke Friis udpeget til en DBU-kommission nedsat for at styrke pige-/kvindefodbolden i Danmark og hun er engageret i projektet "Pigernes Stemme", som skal belyse pigers oplevelser med fodbold.

Fra FC Bayern München til breddefodbold

Mest kendt er det nok, at Lykke Friis er en glødende Bayernfan og hun har et væld af anekdoter i ærmet fra sit berejste og erfaringsrige liv med internationalt snit og medietække. Og så brænder hun for at gøre fodbold til en livslang interesse for mange flere piger og kvinder.

- Vi skal imødekomme pigernes ønsker og behov. Vi skal komme med nye tiltag, der viser, at piger er en altafgørende del af foreningslivet. Vi skal gøre det for fodboldens skyld. For at få flere talenter og flere piger i fodboldklubben, lød det bl.a. i et debatindlæg fra bl.a. Lykke Friis i Berlingske i år.

Arrangementet starter i Herning Kongrescenter fredag den 6. januar 2017, kl. 19.00 med indlægget fra Lykke Friis. Der bliver også mulighed for efterfølgende at stille Lykke spørgsmål. Herefter er der spisning fra kl. 20.30.

Styrk dit netværk i fodboldens verden

En bonus ved nytårskuren er, at du møder masser af ligesindende fra fodboldens verden, så du har mulighed for at debattere den frivilliges hverdagsvilkår eller bare danne netværk med dem, du finder et fællesskab med.

Der er mulighed for at overnatte på Hotel Scandic og dermed være klar til lørdagens delegeretmøde i god tid. Tilmeld online her  

Log ind