MENU

Vil du være med til at styrke seniorfodbolden?

DBU Jylland søger frivillige til at styrke seniorfodbolden. Har du lyst til at gøre en forskel for andre og være en del af en organisation i forandring, er det måske noget for dig.

Søg om støtte til indkøb af bolde

Vil du være med til at forbedre seniorområdet? Nu har du muligheden. Foto: Fodboldbilleder.dk


Har du bred erfaring som frivillig foreningsleder i en fodboldklub? Brænder du for at gøre en forskel inden for udvikling af henholdsvis Herresenior, Kvindesenior, samt øvrige alternative seniortiltag?

Så er du en mulig kandidat til DBU Jyllands nye seniorstruktur.

Med ønsket om at styrke seniorområdet inden for dansk breddefodbold søger DBU Jylland fagligt stærke kandidater til de fagudvalg og arbejdsgrupper, som arbejder med senior-relaterede opgaver. Vi efterspørger et bredt felt af kandidater, og opfordrer derfor til, at alle interesserede, med tro på egne evner og lyst til at gøre en forskel, melder sig på banen.

Tre centrale temagrupper

I vores organisationsstruktur inddeles seniorområdet fremover i tre centrale temagrupper:

• DBU Jylland Senior-Herrer
• DBU Jylland Senior-Kvinder
• DBU Jylland Senior-Udvikling

Er det områder, som du brænder for, så vil vi gerne høre fra dig senest den 14. december. Du er også meget velkommen til at prikke til en anden frivillig, som det måske kunne være interessant for.

Hvis du er interesseret, eller gerne vil vide mere, så kan du kontakte Lene Bengtsson, formand for seniorudvalget, på 4082 1971 eller leder af turneringsafdelingen Ole Frandsen på 23 374 375 eller olef@dbujylland.dk


Log ind