MENU

Sæt skub i trænerfærdighederne til januar

Der er kendte navne fra Superligaen og et spændende østrigsk islæt på plakaten, når der afholdes tre trænerseminarer i Esbjerg i begyndelsen af det nye år. Oplev Jess Thorup, Lars Lungi Sørensen og Gilbert Prilasnig.FC Midtjyllands Jess Thorup er instruktør i Esbjerg til januar. Fotos: www.fodboldbilleder.dkFå en solid start på forårssæsonen 2017 med tre trænerseminarer i det sydvestjyske. Hvis du har en ledig mandag aften – eller to eller tre – tilbyder DBU Jylland dig at opgradere dine trænerfærdigheder under kyndig vejledning af Superligatrænerne Jess Thorup og Lars Lungi Sørensen samt østrigske Gilbert Prilasnig.

Det sker den 9., 16. og 30. januar 2017 i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Offensive omstillinger, possession og østrigsk inspiration

FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup, sætter fokus på offensive omstillinger på det første seminar i rækken. Han vil blandt andet komme ind på emner som spillernes mindset, timing i løb og aflevering, løbevillighed samt hvordan man skaber og søger overtalssituationer.

Den efterfølgende mandag vil Lars Lungi Sørensen, cheftræner i Esbjerg fB, behandle temaet possession med særlig vægt på spillernes individuelle færdigheder og position på banen.

Mandag den 30. januar kommer der besøg fra østrigsk fodbold, som for tiden har et meget højt niveau. Gilbert Prilasnig har som spiller vundet det østrigske mesterskab to gange og har 16 landskampe på cv’et. Han er tidligere U17-landstræner i landet og er i dag sportsdirektør for ungdom samt træner for de bedste ungdomsspillere i SK Sturm Graz. Gilbert Prilasnig vil holde et inspirerende oplæg om østrigsk fodboldfilosofi og -karakteristika med fokus på opbygningsspil og hurtige afslutninger.

Program
Kurserne afholdes klokken 18.30-21.30 i Blue Water Dokken, Esbjerg
Mandag den 9. januar 2017
Jess Thorup, Cheftræner i FC Midtjylland
Tema: Offensive omstillinger
Tilmeld
Mandag den 16. januar 2017
Lars Lungi Sørensen, Cheftræner i Esbjerg fB
Tema: Possession
Tilmeld
Mandag den 30. januar 2017
Gilbert Prilasnig, sportsdirektør for ungdomsafdelingen 
og ungdomstræner i SK Sturm Graz, Østrig
Tema: Karakteristika for østrigsk fodbold
Tilmeld

Seminarerne afvikles dels som teoretiske oplæg og dels med praktisk instruktion på træningsbanen.

Tilmelding og pris

Tilmelding kan ske via linksene i skemaet oven for eller på mail til Susanne Jensen, koordinator i Region 4, på suje@dbujylland.dk.

Prisen pr. seminar er 350 kroner. Hvis du deltager på alle tre, får du rabat og en samlet pris på 900 kroner.

Timer til opretholdelse af B-licens

Seminarerne giver hver især tre timers refreshment til trænere med B-licens. Så hvis du deltager i alle tre seminarer, sparer du hele 9 timer op i kursusregnskabet til opretholdelse af din licens.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til kurserne, kan du henvende dig til Susanne Jensen på mail suje@dbujylland.dk eller telefon 8939 9942.

Går dine spørgsmål på det faglige indhold, kan du kontakte klubrådgiver Svend Pedersen på mail svpe@dbujylland.dk eller telefon 2123 5430.

Se også

Trænerseminar med Åge Hareide, Joakim Mattsson og Ove Christensen i Vrå

Trænerseminar med Tonny Hermansen og Ashley Tootle i Vildbjerg

Log ind