MENU

Måned

Teenagecamp: Lev som professionel

Har du en drøm om at leve som professionel fodboldspiller? I fire dage i sommerferien kan den drøm blive til virkelighed for både piger og drenge på DBU Jylland Teenagecamp.

Læs nyheden

Slugt tunge udløser ny kamp

En Serie 2-kamp blev afbrudt, da en spiller kom ud for et grimt uheld. Nu har DBU Jyllands disciplinærudvalg bestemt, at kampen skal spille om.

Læs nyheden

Få overblik over JM-ugerne

Om cirka en måned kan en lang række puljevindere indlede kampen ind mod JM-pokalerne. Det viser afviklingsplanen for de Jyske Mesterskaber, som nu ligger klar.

Læs nyheden

Sådan skal sejrssangen synges

Stemmebåndet bliver brugt flittig, når en sejr skal fejres. Du kan dele jeres sejrssang – så har dit hold chancen for at få en af jeres kampe filmet og kommenteret af Jimmy Bøjgaard.

Læs nyheden

Ansøg nu til højeste Drenge-niveau

Nu skal I til tasterne, hvis I ønsker at ansøge om at få et hold i U17 Drenge Vest eller U19 Drenge Vest til efteråret. Ansøgningsfristen er 27. maj.

Læs nyheden

Web-tv: Vild kamp mellem Serie-rivaler

Serie 4-opgøret mellem naboklubberne HØST IF og Hadsten SK var helt specielt. Der var 300 tilskuere, indløb med musik og konfetti, stadionspeaker og fangrupper med romerlys. Se reportage fra det underholdende og helt unikke lokalopgør.

Læs nyheden

Ny U19 Piger-række på plads

U19 Piger Vest er navnet på en ny jysk-fynsk fællesrække for de bedste hold. Klubber med ungdomslicens tilbydes automatisk en plads i rækken.

Læs nyheden

Web-tv: Kan kvinder dømme herrefodbold?

Seks unge, kvindelige dommere skal her i foråret dømme Serie 5-kampe i Aarhus og omegn. Vi har fulgt 23-årige Anna Svendsen i hendes første dommeropgave i Herresenior. En kamp hun næppe glemmer foreløbig.

Læs nyheden

Log ind