MENU

Ansøg nu til højeste Drenge-niveau

Nu skal I til tasterne, hvis I ønsker at ansøge om at få et hold i U17 Drenge Vest eller U19 Drenge Vest til efteråret. Ansøgningsfristen er 27. maj.Har jeres hold niveauet til U17 eller U19 Drenge Vest? Foto: Fodboldbilleder.dk


Selv om der på navnefronten blæser nye vinde over de bedste drengerækker i DBU Jyllands rækker, så glæder det stadigvæk, at man skal til tasterne, hvis man vil i betragtning til en plads i en af rækkerne.

Hvor de bedste rækker i U17 Drenge og U19 Drenge tidligere var benævnt, Mesterrækken, hedder rækkerne nu U17 Drenge Vest og U19 Drenge Vest, men rækkerne er stadig ansøgningsrækker.

I efteråret gælder det, at 29 jyske hold deltager i U19 Drenge Vest, hvor også tre fynske hold får plads, mens U17 Drenge Vest består af 24 jyske hold.

Ansøgningsskema

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 27. maj, og der kan kun ansøges via de elektroniske ansøgningsskemaer på DBU Jyllands hjemmeside. Når skemaet er udfyldt, skal det sendes til Steffen Pedersen, DBU Jylland Turneringer, på mail: stef@dbujylland.dk

Her kan man læse alt om baggrunden for modellen omkring udvælgelsen af hold her – herunder de gældende udvælgelseskriterier samt ansøgningsskemaerne.

Udvælgelsen af hold foretages af en arbejdsgruppe nedsat af DBU Jyllands ungdomsudvalg på et møde 11. juni 2014. De udpegede klubber offentliggøres 12. juni 2013 her på DBU Jyllands hjemmeside.

Udfyld disse skemaer, hvis din klub har hold, som skal i betragtning.

- Skemaet til U19 kan I hente her.
- Skemaet til U17 kan I hente her.

Yderligere information

Ønsker du yderligere information kan du kontakte DBU Jylland Turneringer på info@dbujylland.dk eller på tlf.: 8939 9979.

Log ind