MENU

Teenagecamp: Lev som professionel

Har du en drøm om at leve som professionel fodboldspiller? I fire dage i sommerferien kan den drøm blive til virkelighed for både piger og drenge på DBU Jylland Teenagecamp.Prøv livet som topspiller på DBU Jylland Fodboldcenter. Foto: DBU Jylland


Intensiv og udfordrende fodboldtræning af høj kvalitet, sund mad og professionelle faciliteter, fællesskab og venskaber – lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig DBU Jylland Teenagecamp.

DBU Jylland Teenagecamp afholdes mandag til torsdag i ugerne 27 og 32 på DBU Jyllands eget fodboldcenter i Tilst ved Aarhus, hvor også DBU's ungdomslandshold tager på træningslejr. Campen er for både piger og drenge på alle niveauer i årgangene 1997, 1998 og 1999.

Program sprængfyldt med udfordrende træning

Programmet indeholder masser af fodboldaktiviteter krydret med andre sociale aktiviteter. Træningen foregår på et højt teknisk niveau i tråd med den spillestil, som DBU’s forskellige landshold praktiserer, og træningen varetages af veluddannede trænere, som alle har en DBU trænerlicens.

På campen kan du blandt andre møde Morten Bruun, som har både spiller- og trænererfaring fra blandt andet Silkeborg IF, samt en række andre danske toptrænere.

Du kan se det komplette program for Teenagecampen her.

Sådan tilmelder du dig

Prisen for at deltage på DBU Jylland Teenagecamp er 3.295 kr. pr. person. Med i prisen er en lækker tøjpakke fra Adidas.

Er du klar på at leve som professionel fodboldspiller i fire dage? – så tilmeld dig ved at gøre følgende:

  • send en mail til fodboldcenter@dbu.dk med dit fulde navn, klub, tøjstørrelse og ønsket uge.
  • Indbetal 3.295 kr. på kontonr. 5073-1733627 påført dit fulde navn og ”Teenagecamp uge xx”. Tilmeldingen er først gældende ved betaling.

Der er sidste frist for tilmelding otte dage før camp-start – dvs.:

  • søndag den 22. juni 2014 for campen i uge 27
  • søndag den 27. juli 2014 for campen i uge 32

Kontakt

Har du spørgsmål til Teenagecampen, er du meget velkommen til at kontakte DBU Jyllands salgskonsulent René Lybek Hansen på mail rely@dbujylland.dk eller tlf.  2298 2002.

Log ind